drage moje, pls pomoc. od nocas osjecam u desnom uhu pulsiranje, kao kad vam je voda u uhu nakon kupanja u ritmu otkucaja srca. uzasno nervira, inace sam u 30.tj. citala sam na internetu svakakve gluposti, pls ak neko ima iskustva...hvala!
drage moje, pls pomoc. od nocas osjecam u desnom uhu pulsiranje, kao kad vam je voda u uhu nakon kupanja u ritmu otkucaja srca. uzasno nervira, inace sam u 30.tj. citala sam na internetu svakakve gluposti, pls ak neko ima iskustva...hvala!
Šum u uhu ili tako otkucaji koje čuješ(uz taj šum u uhu) spadaju pod pojam zvan Tinitus ili pulsirajući tinitus.Trebaš pregled ORL specijaliste.
imam ja iskustva, ali moje iskustvo s tim uopće nije dobro.hohoho prvotno napisa
imaš li još nekakvih tegoba osim pulsiranja?
nemam drugih iskustava, nista me ne boli osim sto mi je tlak nizi oko 100/60. inece sam sklona upalama uha iako ovome nije prethodila upala bar ne klasicna u smislu boli.
tashunica, kakva su tvoja iskustva s time, narucila sam se kod ORL sutra...
ako nemaš nikakvih drugih tegoba i ako ti je tlak nizak onda super.
moje iskustvo ću ti reći kad se vratiš od ORL i kažeš nam nalaz![]()
jos jucer mi je pulsiranje prestalo tako da bez simptoma nemam po sto ici ORLu. u svakom slucaju hvala na brizi...
Tashunica, a ja čekam ko znatiželjna baba da vidim koje je bilo tvoje iskustvo![]()
Ja sam imala jednaka pulsiranja pred kraj trudnoće, prošlo je samo od sebe, ali meni je to bio grozan osjećaj.
evo samo za tebeŽabica prvotno napisa
![]()
meni je takvo pulsiranje krenulo večer prije moždanog udara, ali uz hrpetinu drugih simptoma, zato sam i pitala da li ima još nekakvih tegoba.
eto javljam se, sve je ok, nemam vise nikakvih simptoma tako da je to ocito bilo nesto prolazno...mozda vezano uz niski tlak i opcenito lose stanje kicme u trudnoci pa je i prokrvljenost losija pogotovo zbog loseg spavanja u raznim nemogucim i za kicmu nezdravim polozajima. u svakom slucaju hvala svima!
Meni je to pulsiranje trajalo više od godinu dana, taman kad sam se navikla, nestalo je. Najviše me nerviralo kad bih išla spavati i umjesto tišine, čujem pulsiranje.
Uglavnom, to nije bilo u trudnoći, a javilo se nakon upale uha +gljivice u uhu( koje sam sama navukla stavljajući sok čuvarkuće) koja je bila izliječena.
Cure,molim vas za pomoć. I ja sam počela osjećati bubnjeve u ušima,i to više puta dnevno (u fazi mirovanja,nakon tuširanja,po noći...)i uopće neznam šta bi to biloInače mi je tlak normalan, 100/60, jedino primjetila da mi je puls malo viši- od 90 do 110. Inače nosim trojke pa mi je jedan gin.rekao da bi bilo dobro provjeriti Fe. Šta vi mislite?
Blago tebi, meni već 5 godina uperno u ušima zuji, pulsira, zvoni i slično, jedino je različitih intenziteta i povremeno se tip zvukova mijenja. Ovo me tješi da će možda i meni jednoga dana prestati. Inače sam niskotlakaš 90-60 na niže, preko 100 gornji ne prelazi, puls mi je uvijek povišen, ali mi je rečeno da je to zbog tlaka. Migrena je tu već barem 14 godina + tenzijske glavobolje.Meni je to pulsiranje trajalo više od godinu dana, taman kad sam se navikla, nestalo je. Najviše me nerviralo kad bih išla spavati i umjesto tišine, čujem pulsiranje.