-
ponovo trudna,da ili ne???
Nova sam na forumu ali aktivno vas pratim,pa sam sada pred jednom biiig dilemom odlucila da se pridruzim.Mislila sam pitanje postaviti na ''prije zaceca'',ali znam da ce mi bolje doci savjet iskusnih mamica,ali da ne duljim.Imam 30.god.,sina od 11,rođen prirodno,zatim jedan spontani,onda djevojčica sa Downom,rođena carskim,izgubila sam je 5-i dan,a onda jos jedna trudnoca,ponovo carski i ponovo djevojčica,sada potpuno zdrava.Sada bih htjela jos jednu bebicu ali se bojim,molim vas pomozite....
(Da napomenem da su radjeni okomiti carski rezovi)
-
S medicinske strane ti ne znam reći može li tvoje tijelo iznjeti trudnoći no predpostavljam da bi ti doktori već nešto rekli oko toga da ne smiješ. A s one druge strane ja sam uvijek za još jedno dijete više ako postoji dobra volja. Mislim da se nemaš razloga bojati jer imaš dvoje zdrave djece. Nema razloga da ti četvrto ne bude potpuno zdravo.
-
draga lanica koliko ja znam zena moze najvise tri puta rodit pomocu carskog vise lijecnici ne preporucaju jer bi moglo doci do pucanja maternice usljed njnog rasta u trudnoci svakako se posavjetuj sa ljecnikom ali mislim da za jos jednu bebicu ima nade
-
-
>Znam ih ja dosta s 4 carskih.
-
Hvala vam,nekako mi je lakse,i imam vise hrabrosti kada cujem ove komentare,jer inace,ovdje u Bosni,pogotovo u manjim gradovima,kao sto je moj,ljekari su jos uvijek skepticni i cini mi se da su malo zastali u vremenu.Naime,nakon smrti moje bebice,preporuceno mi je da ne pokusavam vise uz komentar,budite sretni sto imate jedno zdravo dijete...pa sretna jesam ali ih zelim jos..nda sam se odvazila,pa cu valjda i sad,ali mi vasi komentari itekako pomazu,eto ponavljam se,hvala
-
Ja sam imala 3 carska. Nemam loših iskustava,čak mi je ovaj zadnji bio najlakši i oporavak je bio puno brži. Sigurna sam da ću ponovo poželjeti još jednu bebicu,a tada....4.carski!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma