Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: peg perego skate

leah avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno peg perego skate

Drage mame, potrebna mi je mala pomoc vezano za PP Skate kolica.
    Prije neku vecer smo ih kupili i s obzirom na to da su komplikovana kao omanji svemirski brod-jos ih proucavam.

Interesuje me sledece- prednji tockovi imaju onaj taster koji upada u leziste pozadi i tada su tockovi zakoceni, odnosno fiksirani i mogu ici samo pravo. Nikako ne mogu da provalim kako da trajno otkocim prednje tockove, znaci da bih ih otkocila moram se sagnuti, a cim ih provozam metar-dva oni se zarotiraju, vrate u leziste i ponovo fiksiraju te mogu ici samo pravo.
    I mm i ja smo lupali glavu sinoc oko toga, prosto ne mogu da vjerujem da ne postoji mehanizam trajnog oslobadjanja tih tockova.
    Veceras cu da odem u prodavnicu gdje sam ih kupila, ali se ne nadam narocitoj pomoci, s obzirom na upucenost nasih prodavaca, pogotovo sto sam ja kupila BUKVALNO poslednji primjerak u gradu pa nemamo s cim da uporedimo, a nova posiljka stize tek za 2-3 mjeseca.
    Mame koje imaju Skate, molim pomoc i puno hvala unaprijed.
    P.S. Nadam se da nisam mnogo zapetljala i da ste shvatile u cemu je moj problem

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

leah, iskopirat ću tvoj post na postojeći topic o pp skate a ovaj zaključati da ne duplamo. evo linka: peg perego skate.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •