Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: jane klokanica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno jane klokanica

ovak..dobili ovu klokanicu na poklon...malena ima 5 mjeseci ali nekako je ful neudobna, odnoso kad je se stavi unutra, nekako se presavine prema naprijed i imam osjećaj da će ispasti...hmm....zna netko, tko ima istu, u čemu je problem??

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kako se presavine prema naprijed, ako je okrenuta prema tebi? ili je nosiš okrenutu licem naprijed?

moja ti je natoplija preporuka odabrati neku drugu nosiljku, maramu, sling, mei tai... u kojoj su noge pravilno raširene, leđa podržana i dijete ne visi bez oslonca. takvu nosiljku ćeš moći i dulje koristiti, klokanicu dijete brzo preraste.

nošenje prema naprijed općenito nije preporučljivo, bar ne na dulje relacije. a u klokanici svakako ne.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pa da, visi prema naprijed jer je okrenuta meni leđima...nekako mi se to činilo zgodnije da gleda kad šetamo...ali izašle u njoj samo jednom i od tada stoji...a zašto ne prema naprijed?

imam maramu, ali nikako se sroditi s njom....valjda sam lijena vezati...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

o, pa vi već imate rješenje! vjeruj mi, nakon malo vježbe vezat ćeš maramu zatvorenih očiju.

sad već imate i dobar izbor vezova, križni, dupli križni, buddhu, bok...

odličan link o pravilnom nošenju i nošenju prema naprijed: http://www.storchenwiege.com/babycarrierresearch.htm

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja ti preporučam, ako imaš mogućnosti da klokanicu vratiš ili prijateljima od kojih si je dobila ili u dućan.
    nema smisla, štetiš sebi i bebi ako forsiraš nošenje bebe u njoj, i baš mi je drago da si odmah u startu primjetila kako nešto ne štima
    nosiljka treba kopirati položaj ruku, a klokanice to ne mogu, a niti jedna nosiljka ne može kopirati položaj ruku kada nosiš bebu "od sebe".

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma da...? :? što je najgore ja sam tražila da mi kpe klokanicu.... :/ ali stvarno nisam znala da će ovako ispasti...eh...krećem u osvajanj marame(:

a koji je najbolji položaj u marami za nošenje bebe od 5 mjeseci prema naprijed?? jer ima ih toooliko...bilo bi dobro da naučim 1-2 za početak

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

evo ti link o malom budi kojeg mi obožavamo, ali ćemo vjerojatno uskoro prestat s tim jer će prerasti. neznam da li možeš bebača nosit tako u marami (vjerujem da možeš) jer se mi nosimo u slingu. to je čini mi se jedini pravilan način za nošenje dok beba gleda naprijed, ali javit će ti se cure s više iskustva.
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=44730

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tnx...ali šta nije taj položaj sjedeći...a sjedenje se ne preporučuje forsirano...jer moja još ne sjedi...hmmm

i ako ima netko neki položaj prema naprijed za maramu??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •