Citiraj rvukovi2 prvotno napisa
silni neki papiri
E, da vidiš ovoga kod mene... Registratora, fajlova... S dijelom tih isprinta sad potpaljujemo vatru.. Jednom mi se činilo da nam je cijeli život sažet u vel. crvenom registratoru, na prvoj stranici sažetak MM-ovih i mojih dg. i hodograma, idućem liječniku za lakše čitanje, nakon toga steru se pretrage, operacije, druge dg... Jednom mi je došlo za smijat se - u zadnju još jedino fali dg stručnjaka od glave, pa smrtovnica i to je to. Samo sam svake godine križala koliko nam je godina (dodavala), i dodavala iza još nalaza. Zezao me jedan dragi dok kad je to vidio "It's my life". A onda sam slične registratore vidjela kod puno žena, doslovno isti primjerak - crvene korice, plastični umeci

Ali, bez obzira na to, to još sve tu u meni.. .valjda će lagano jednog dana se smanjivat dok ne ostane samo žarić ... I slična si pitanja mislim... Ali, na kraju odgovor zna samo vjetar, ja znam da me je to iskustvo formiralo, kao što svaka bitna stvar na čovjeka utječe, da nije bilo to, bilo bi nešto drugo.

A i dio tih dio tih stvari me znao i nasmijati, jer nije svaka stvar bila nužno samo tužna, bilo je tu stvarno dosta svakodnevnih, komičnih, Fellinijevskih momenata - kao u onom filmu Maybe Baby.