Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Sada pronašla ovaj PDF i ronim suze kako nisam dugo dugo. Potpisujem tisuće riječi, to koliko boli možete razumjeti samo vi i zato sam presretna što imam ovo mjesto za utjehu i novu snagu.

Bole me svi oni posebni dani za koje sam rekla: Sljedeće godine na Božić / rođendan / majčin dan... bit ću mama ili bit ću trudna...

Prije nekoliko dana na majčin dan smo bili u jednom shopping centru i pjevao je neki dječji zbor, a oko njih okupljena hrpa roditelja s djecom svih uzrasta. Zbor pjeva "Kad si sretan..." "Kad se male ruke slože...", a ova dječica naokolo plešu, skaču, male bebice se onako presmiješno gegaju u pokušaju plesanja... Raspala sam se usred centra, suza suzu stiže, nisam to očekivala, možda sam osjetljiva i od ove stimulacije na kojoj sam sada, no jednostavno mi se srce prelilo od bola... ne postoje riječi za opisati koliko me boli...
    ne mora biti da su to isključivo hormoni,VALAMALA to su kod mene bili nakupljeni dani čekanja, nadanja, to su bili iza mene neuspjeli postupci ali i strah da nikada neću biti mama

ja sam uspjela i to i vama svima od srca želim
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 10.05.2011. at 14:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •