Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    pa imala sam i ja punkcije sa maksimalnih 12 js na živo sa full stimuliranim protokolom i mikrocističnim jajnicima, pa sam ipak uspjela oduprijeti se nagonu da se uspoređujem sa krmačama... osjećala sam se nekako plemenito jer to radim zbog svog dijeteta...

bez obzira na dijagnoze i bol ja bih u sebi ipak pokušala pronaći malo dostojanstva u svemu ovome! jer dovoljno je što ljudi o nama imaju kojekakva mišljenja, ne moramo ih same potencirati!

meni je ta usporedba grozna!!!
    Iskreno, meni je na VV-u na 13 stanica i mikrocistične jajnike bio totalno neplemenit osjećaj, osjećala sam se kao da me moja država uskratila za anesesteziju, koju ćeš dobit i za bušenje zuba, bez da ti imputiraju da si zato neplemenit što tražiš i očekuješ anesteziju.

Još su mi teže padali komentari cura s foruma da kao što je ta patnja, patimo i na porodu, sve za viši cilj (realno, neki neće nikad dočekat taj viši cilj) itd.

Ja mislim da je ta fizička bol apsolutno nepotrebna i čvrsto sam na toj liniji obrane... digniteta pacijenta da ne mora bespotrebno patit u gino priči, ako već ne očekuje i od muških i od ženskih da pate kod zubara i kod ostalih zahvata, nego je to da te sediraju najnormalnije.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.05.2011. at 14:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •