Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

istina, kako se uvijek nadamo da ipak neće biti najgori scenarij, da će beta porasti, duplati se...
    ali... a prijatelji, moram reči od kad smo na ovom putu prijatelja i nemam. mislim imam, ali ako gledam sa strane tko je meni prijatelj, onda ih nemam. ja svima stojim na raspolaganju, dok ja od nikog ne dobivam ni trunkicu razumijevanja. puno puta si mislim, zar je to previše- tražiti malo razumijevanja???

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ruža82 prvotno napisa Vidi poruku
    istina, kako se uvijek nadamo da ipak neće biti najgori scenarij, da će beta porasti, duplati se...
    ali... a prijatelji, moram reči od kad smo na ovom putu prijatelja i nemam. mislim imam, ali ako gledam sa strane tko je meni prijatelj, onda ih nemam. ja svima stojim na raspolaganju, dok ja od nikog ne dobivam ni trunkicu razumijevanja. puno puta si mislim, zar je to previše- tražiti malo razumijevanja???
    Ja mislim da ne možemo očekivati razumijevanje od ljudi koji nemaju probleme poput naših i što prije to prihvatimo i shvatimo, bit će nam lakše. To je tako i gotovo. Jer, npr, da li mi shvaćamo probleme poljoprovrednika ili ljudi oboljelih od raka? Ok, pročitamo tamo neku vijest o nekom dalekom problemu i to je to, nije da razbijamo glavu time. Ne treba se niti zavaravati time, i uostalom, što bi nam značilo razumjevanje tamo nekih XY ljudi koji nam ama baš ništa ne znače u životu. Na kraju krajeva, svi oni koji su "nepogrešivo" plodni sigurno imaju neke druge probleme i frustracije koji nisu vezani za djecu i možda potajno ponekad zavide nama koji još nemamo takvu veliku obavezu, tko zna...
    Treba se boriti za ono što želimo, možda se nismo morali boriti za neke druge stvari u životu, ali za ovo očito da da, tako da žene - budimo hrabre i ajmo dalje!

Svima sretno )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •