Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure moje drage, sve što ste napisale mislim da smo svi prošli bezbroj puta. I mene svako toliko neka pitanja raspale, a i komentari. Npr, došli smo (cijelo društvo) viddjeti novorođenče od prijatelja koji su se isto malo mučili sa začečem (mislim na cca 1g., mi se trudimo 10g, od toga 3 hodočastimo po Klinici) i svi redom su bili pametni. Znaju oni šta je to, čak godinu dana im nije uspjevalo, išli su u drugi grad u Kliniku, izmučili se jednom dati spermiogram (inače vrlo neugodno iskustvo, moram napomenuti) i 2 puta razgovarali s doktorom. A ja kipim si ga, kipim. I to je potrajalo nekih 5 min. Razvlačili ga oni uzduž i poprijeko o tim mukama. Kad mi je stvarno kap prelila čašu (uspjela sam cijelo vrijeme ranije šutiti i gutati) samo sam hladno rekla da nijedna osoba za ovim stolom nije dala već xxx puta s-gram, ni prošla punkciju, a bome ni negativne bete, pa sam ih lijepo zamolila da o tim "mukama" razgovaraju dok nismo za istim stolom jer svi od reda drže svoja zlata u rukama! Od onda više nitko nije ni zucnuo o "mukama"! Da nismo bili daleko od doma bila bih se digla i otišla.
    A ono, budete već jednom, nemojte brinuti, odavno nitko ne govori
    Posljednje uređivanje od Snekica : 01.06.2011. at 23:16

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Snekica - dobro si im rekla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove