Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje, sad sam se "naorcala" i moram se i ja ispucati. Poludim kad mi pođu jadikovati: jao kako im je bilo teško roditi, nemam ja pojma kako je to teško i bolno, a ja kipim, mislim se digla si noge samo jednom, uživala u seksu, ostala odmah trudna, nikakvih j...nih isčekivanja bete, griženja noktiju, izluđivanja, nikakvih hormonskih stimulacija, razvlačenja po ginekološkim stolovima, punkcija...samo jednostavno eto kasni mi, neda mi se odmah niti dr.ići, nego ode sa 16 tj. trudnoće prvi put, jer joj je neugodno, a naravno nije imala potrebe niti ići jer nije imala nikakvih komplikacija, niti mučnina, a da ne pričam ikakvih krvaruckanja ( što većina nas ovdje ako smo i bile trune imale smo te kravave noćne more, izgubile bebe...). I onda je njoj bilo teško roditi, a onda ja na to sve kažem: molim vas nek me svi odreda išamaraju ako ikad zatrudnim i požalim se kako mi trbih smeta, požalim se na mučnine( molim Boga da ih imam, jer sam tad bar sigurna da sam trudna , požalim se na bolove u križima, na to kako sam debela...a tek kad budem rađala, mislim da ću pjevati i rađati, pustim li krik, neka me doktori išamaraju!!!! I ako ikada budem imala bebu, pa se požalim na neispavanost, neka me se isto išamara koliko god tko može....pa nek se te "jadne" žene koje imaju djecu bez pola muke više mi požale, grrrrrrrrr
    Posljednje uređivanje od Mury : 02.06.2011. at 10:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •