Lily 
...boli, boli i boli...boli za neizdržati!!! Posebno kad umre skoro svaka nada kao što je meni umrla, nekad bih "znala" da mene moja beba ipak nekada čeka, ali sad sam sve uvjerenija da mi jednostavno nije suđeno, i da uz sav trud i muku nikada neću uspjeti...pa se pitam čemu ovo mučenje, čemu ovaj trud, muka??? ...čini mi se da još nisam srela ženu koja je izgubila 3 trudnoće, a uz to da još i teško zatrudni, takva ne postoji, i to mi je očit znak da trebam odustati, pomiriti se sa okrutnom sudbinom, ali ne mogu....neku večer kod moje svekrve došao naš vjenčani kum sa ženom i bebom ( 4,5 mjeseca), a vjenčali se prije god. dana i već imaju bebu od 4,5 mjeseca, ja gledala dok smo kavu pili one male ručice, nogice, a u glavi neki glas mi govori da ja nikada neću moći roditi i do besvjesti ljubiti i maziti te rukice, nogice...nama će za 10-ak dana 6 godišnjica braka, a od bebe ni traga ...i onda sam pukla, otišla u sobu isplakala se, MM došao do mene i veli svi pitaju gdje sam netragom nestala, da on ne zna što da im kaže, a ja se nisam mogla pojaviti opet pred njih natečenih očiju i reći im da "bezrazložno" plačem

...moja mama se bližo 60-oj, tata ima 62 god. i još jadni nemaju unučića, dok neki u njihovim godinama dobivaju i praunuke, ja im tu sreću nikada neću priušiti, vidim da i njih to boli, pa i mene zbog nih još više boli...

...mi nikada nećemo doživjeti da drugi dok gledaju našu djecu komentiraju jel liče ma neme ili MM ( jer iako budemo imali djecu neće to biti naša biloška djeca) i uvijek će biti praznina u mojem srcu...