Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    i danas opet boli i boli,samo mi se plače,suze idu i idu,možda je krivo i ovo tmurno vrijeme,možda i neka samoća,dragi radi a ja tonem,kao i zadnjih evo 8god.mislim o istoj temi,istoj želji,istoj boli i tuzi...jučer sam posjetla prijateljicu,ostale smo skupa trudne,ona sad u 8 mj. i kad sam je vidjela onako predivnu okruglu,ponosnu i sretnu ,uh...odmah se sjetim mog malog anđelića koji me napustio,tako bi i ja sad bila,pa zašto,zašto nisam,zašto???? još malo pa bi ga ljubila,mazila,čuvala a umjesto ja njega sigurna sam da on sad čuva mene..
    znam,bio je samnom samo 9 tjedana ali bio mi je sve,sva sreća ovog svijeta..željela sam ga,voljela još više...
    nemam se kome izjadati,muža mi je više i žao nije ni njemu lako,mojima još teže,moram bit hrabra i sretna zbog njih,hvala na ovom forumu i temi jer mi puno olakša moju bol i daje snagu za dalje...
    Jao moja Kiki, pa čitajući ovo i meni su suze navrle, ja sam imala spontani 2008. u 7.tjednu,ali život ide dalje i mi imamo cilj za koji se borimo i sigurna sam da ćemo ga ostvariti prije ili kasnije...moramo biti hrabre,a znam da je najteže čim počnemo razmišljati "šta bi bilo-da je bilo",ali nažalost niko nas ne razumje kao mi same sebe kad zaglibimo u tim mislima,zanm,teško je,ali tada moramo biti same sebi psiholozi (znaš koliko puta i to naglas sama sebe tješim),naravno kad sam sama doma,da me još nebi proglasili neuračunljivom,ali tako si olakšam,....ja sam ti otpisala sve dječije rođendane,ma šta ću ja tamo,neznam niti šta me ljudi zovu??? Najgore,je kad sve moje frendice oko mene,ostanu trudne jedna za drugom kao kad se gripa širi...a ja ono..hehehe,super!
    Draga moja,skupi snage,novi postupak je pred tobom,nadam se da će biti dobitni i da je došlo naše vrijeme (hm,vidiš kako sam pozitivna!),gledaj naprijed i idi sretno prema cilju...ja već razmišljam kako moram kupit neke nove stvari za kuću,jer kad ostanem trudna sve ću štedit za moju bebicu...svjesna sam da možda od ovog mog postupka neće biti ništa,ali idem ja odmah dalje,jer jedva čekam ostvariti uspjeh...zato kiki,ne bacaj se u depru,jer samo što nismo počele skakat od sreće,svakim smo danom sve bliže uspjehu,i dobro da nismo još čekale da ostanemo prirodno trudne nego smo odlučile krenuti dalje...
    sutra su konzultacije,pa evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i da nebi bilo više depre....
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 26.10.2011. at 22:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •