ma znate šta...zadavila bi doktore i sve ostale koji nisu dobro upućeni u ovu tematiku, kada mi kažu, opusti se, sve je u TVOJOJ GLAVI, ti si mlada šta si navalila na vantjelesne oplodnje!!!! HELLLOOOOO...k'o da sam izmislila svoje dijagnoze, k'o da mi se hoda od dr.do dr., k'o da volim modar stomak, k'o da volim da sam oteknuta od silnih injekcija, k'o da volim punkciju, ko da se volim voziti do 300-400 km na folikulometrije, k'o da volim što smo od stresa i iscrpljenosti od tog vozikanja slupalili auto kada smo se vraćali sa jedne folikulometrije, k'o da volim ležati i ne micati se, k'o da volim što sam na bolovanju dok mi se posao nagomilava, k'o da volim što lažem drugim ljudima šta mi je, k'o da volim onih odvratih 13-14 dana do bete, k'o da volim onaj osjećaj po noći dan prije bete, k'o da volim izraz tete u labu kada mi daje nalaz bete, k'o da volim taj isti nalaz pokazati mužu, k'o da volim zovnuti mamu i tatu i opet nas sve razočarati, k'o da volim zakucane kreditne kartce, k'o da volim sve podrediti postupcima, k'o da volim plakati, i plakati i plakati...pa nisam luda dragi moji doktori, nego sam na vrijeme shvatila da imam problem, koji je još veći dok je takvih kakvi ste vi...