-
Cvijet,
Kako razumijem tvoj post. Blizi se godinu dana od neuspjesne micro tese, a bol nije ni mrvicu manja. Kako se priblizava decembar, svaki dan je sve gore. Samo kad se sjetim kako sam sve isplanirala u svojoj glavi. Cak sam i ciklus "ukombinovala" sa micro tese da ne bi smrzavali materijal. Za Bozic bi suprugu saopstila betu (naravno pozitivnu). Zar bi mogao dobiti ljepsi poklon za Bozic? Eh, ali nije isli po planu. Jos mi u glavi odzvanjaju rijeci doktora: "I am sorry, but we didn't find any sperm.". Kako jedna recenica moze promijeniti cijeli zivot, strasno. Sad se opet priblizavaju praznici: Bozic, slave, nova godina, opet Bozic, pa hrpa djecijih rodjendana. Vrijeme da se okupi porodica i prijatelji. Ja se tome ne radujem, ruzno je to, ali istniito. Svi nasi prijatelji vec imaju djecu iako su se vjencali poslije nas (mi smo otvorili sezonu vjencanja). Vec znam kako ce to izgledati: pocne s pitanjem sta ima kod vas dok su im oci uprte u moj ravni stomak. Onda slijede pitanja: sta vi cekate, zar vam nije dosadilo izlaziti i biti sami, do kad planiram cuvati liniju,itd... Ne znaju ili nece da znaju da nam svaka ta rijec stvara novu ranu na srcu. Najgori su djeciji rodjendani, sjedite okruzeni mamama koje samo pricaju o djeci i trce za njima, a ja nemam o kome pricati, ni za kim trcati. Povlacim se u kuhinju i tragam za sudjem koje bi mogla prati da budem od pomoci. Pogadjate ko je glavni fotograf? Ja! Ionako se nemam s kim slikati. U muza ne smijem ni pogledati, bojim se da bi oboje u tom momentu poceli plakati.
Najgore od svega je sto ne znam dokle tako???
-
cure grlim vas jako,jako,jako
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma