Citiraj Jagodesašlagom prvotno napisa Vidi poruku
Neplodnost boli i ne prestaje.U fazi sam da nemogu naci sretne trenutke. Želim imati nacin da budem sretna neovisno o ishodu ove price. Ali nemogu, I neznam se transformirati u finu i ljubaznu osobu punu srece i veselja prema svekrvi i šogorici koja rađa svoje 2 dijete iz šale.
Nemam živaca, ni snage, ni volje gledati slike njihove djece, gledati tu djecu kako se igraju, ni slušati svekrvu kako su joj to dva savršena anđela i kako je njena kćer savršena.
Sve ovo boli kao da gutam noževe.
Jagodesašlagom, razumijem te potpuno. Moja šogorica takoder čeka drugo dijete, prvo ima 1,5godinu... Znam koliko je teško i zahtjevno nositi se sa takvim ljudima. Vjerujem da je ovo samo jedna tuznija i nesretnija faza i da će ti biti malo lakše za koji dan. Dodu nekad ti periodi tuge pa se onda nekad malo izvučemo... Nemoj gledati slike i nemoj se prisiljavati druziti s klincima ako se tako ne osjećaš. Misli na sebe i na svoje osjećaje i čuvaj svoje zdravlje ako planirate neke daljnje postupke.

Ja slušam kako 1.dijete šogorice ima hrpu osobina mog muza i kako ih sve podsjeća na njega (on ima azoospermiju,svekrva i brat mu to znaju, nezzz jel šogi zna). Meni toliko dode loše da nezz kud bi od muke. Tako da nas ima puno koji te razumijemo i nisi sama. Kao što Inesz kaze, imas tu grupu na faceu (meni nije opcija jer nasu borbu nismo nikom objavili) pa mozda i tebi bude opcija. Drzi se, misli na sebe i cuvaj svoje zivce, nitko drugi neće.♥️♥️