Tamara, u pravu si normalno je osjecati takve stvari. Radim na mjestu gdje prolazi puno ljudi svaki dan, vecinom isti ljudi i dozivjela sam da jedna osoba koja je tamo svaki dan (klijent) pred svima kaze da ja sigurno ne mogu ostati trudna jer "udala se i trebala je vec roditi a jos uvijek nije trudna, nesto ne valja s njom." Nakon toga sam skoro dala otkaz jer dokle ide ljudska zloba da se mjesaju u nesto tako privatno i tako sveto ne poznajuci ni mene ni mog supruga, da upadaju sa tako zatucanim i odvratnim razmisljanjima. Kada sam to cula nisam mogla ne zaplakati jer te teme bole grozno. Hocu reci time da neki ljudi zaista namecu takve stvari s namjerom da te povrijede i osramote iako mene to nije osramotilo jer to nije nista za posramiti se, nismo mi krivi sto eto ne ide. Ne znaju u cemu je problem a i dalje govore. Neki ne shvacaju da zene danas imaju i druge prioritete eto mozda nisam htjela jos, mozda imam neki problem koji nisam rijesila po pitanju posla, financija vec odma je zena kriva i ne valja. Zar sluzimo samo da radjamo? Jesmo li manje zenstvene? Nismo, a nismo ni bolesne u smislu da nas treba zaliti ali boljet ce nas sve dok ljudi ne shvate da su neke stvari svetinja i da zensko nije uvijek krivo za sve kao sto nije ni musko. Istina je da se osjecamo prazno bez djeteta ali nismo "pokvarena roba". Istina je da se borimo da dobijemo bebi ali to je samo izmedju muza i zene ili decka i cure, iskljucivo nas problem iko odlucimo to s nekim podijeliti onda ce to biti netko tko nas nece osudjivati.