Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: cijene papučica

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno cijene papučica

trebamo nove papučice pa me zanima komparacija cijena Frodo-Ciciban?br 27

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

danas kupljene ciciban br 23 za 180 kn

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja znam za bambi
    189 ili ono 199 kuna?
    mislim da su bambi najskuplje, ciciban je nešto jeftiniji, frodo k'o ciciban

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

wow pa ja sam u 9. mj platila br 25 130 kn.poskupili su ili sam ja možda kupila staru kolekciju ili???iskreno nisam ni gledala, nova ili stara kolekcija, njoj su se svidjele i kupili smo

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da, ja sam u 9 mj. kupila za 125 kuna a sad prije par dana 145 kn, br 23 Ciciban

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi prije par dana kupili Frodo br. 23 za 155,00 kn. To su nam druge Frodove papučice i super zadovoljni. Jedne imamo za vrtić, druge za doma i nakon 5 mjeseci (one prve) iste su kao i prvog dana. Bambijeve smo gledali i koštale su 190,00 kn :shock:Mislim da je to za papuče ipak malo previše. Mislim da ćemo i dalje biti vjerni Frodu a već smo snimili i neke njihove cipelice pa ćemo se i s njima počastiti.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo jako zadovoljni s Frodom, i kupujemo ih u Roses fashion outletu u Začretju, običnu su 99 kuna, a ako naletiš na dodatni popust (a to je često) i manje.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

zadnje sam kupila primo-isti dizajn,koža i udobnost kao ciciban,frodo,bambi a upola jeftinije. u peku su 89 kn

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ima u SV.Križu (outlet Roses) sve frodo po 99 kn.
    Možda čak sutra odem tamo pa ako hoćeš uzmem ti.

samo nađi neki model otprilike kakav bi htjela, valjda ima na netu!

Ima i u Zaprešiću još nešto, moram vidjet brojeve po 99, zatvara se jedan dućan pa je velika rasprodaja.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I mi smo imali jedne Primo, i jako sam bila zadovoljna.
    sad smo u Bambiju i isto sam zadovoljna, čine mi se bolje i od Froda i od Cicibana.

118 kn, neka akcija stare kolekcije!
    I ja se spremam u potragu za novima.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Neki dan kupljene u Cicibanu br.23. za 145 kn. To su nam već treće papučice Cicibanke i nama su odlične. Dobili smo i br 24-isto Cicibanke pa smo sada jedno šest mjeseci mirni jer papuče mijenjamo otprilike svaka 3 mjeseca.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni bambi nikada nisu bile ok, nekako su jako "niske" oko stopala, a cijena im je previsoka, mislim da su se malo precjenili.
    Uvijek sam kupovala ili ciciban ili frodo.
    Da je model i od prije 5 godina jako me dira, ali za papuče koje prerastu za par mjeseci ne dam 200kn.
    I zato su odličćne te primo, 89 kuna. Super su, kvalitetne su i nosive.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A gdje kupujete Primo?
    Meni su Bambijeve mrvu bolje nego frodice samo su poskupile pa mi razlika za dvoje papučice i nije baš mala.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa
    A gdje kupujete Primo?
    ima u peku

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

one koje sam ja kupila su od prošle ljetne sezone i nisu ništa jeftinije...G nosi što otvorenije jer mu se jako znoji noga...i po meni je 180 kn za papučice koje će nositi maksimalno 2 mjeseca malo puno...

kakve su te primo? jel imaju otvorene? kvaliteta?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Primo su dosta tvrde :/ osobito one zatvorene.
    Od jeftinijih ima i neka splitska firma MiLS ili tako nekako, bilo ih je u Alpini, te se pak jako brzo pohabaju i razgaze (isto su bile nešto manje od 100 kn).
    Pisala sam već negdje da je Bambi u Bolničkoj (kod ribarnice) imao stare modele po 99 kn, možda ih ima još?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je stvarno bezveze davat tolike pare za šlape, i to još za takve tvrde.

moje cure su po doma bose
    u vrtiću starija nosi baletne šlapice za 70tak kuna, a mlađa neke mekane šlapice iz deichmanna koje su koštale 69,00 kn

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    meni je stvarno bezveze davat tolike pare za šlape, i to još za takve tvrde.

moje cure su po doma bose
    u vrtiću starija nosi baletne šlapice za 70tak kuna, a mlađa neke mekane šlapice iz deichmanna koje su koštale 69,00 kn
    potpisujem skoro sve (osim 2 djece jer imam samo 1)

papuče joj kupujem u deichmanu i jako smo zadovoljne (lijepe su i meni i njoj, udobne, mekane, bez uloška)

primo imam jedne čizmice i te su super. tako je mekana koža da nisam mogla vjerovat (pogotovo s obzirom na cijenu). i da, nisu tvrde.
    ali M. ih ne voli, stalno hoće gojzerice (te su joj valjda još mekše, a i broj veće su pa s joj udobnije )

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi kupili u Mercatoru, u supermarketu. Mekane su, ravne, na čičak pa ih N lako obuva i skida.... Koštale su otprilike 60kn (ako dobro preračunavam dinare).
    Ciciban, Primo mi se ne sviđaju, pretvrde su.

A do nedavno je nosila crocs od letos, dok joj nisu omalile. Još uvek kuka za "krokama" pa ćemo verovatno opet kupiti.

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

i G je do sad hodao isključivo bos (termo čarapice sa gumenim čepićima) po doma no kako u zadnja dva tjedna nešto kašljuca a često je po pločicama mislila sam da je možda do toga pa da probam...i sad vidim da ni ne zna hodat u šlapama, stalno pada i petlja se...valjda jer nema onu slobodu na nogama...ne znam...kombinirat ću...

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

N inače ima uglavnom Primo cipele, patike -odgovara joj taj model a meni cijena ali papuče nema šanse njihove, kupila sam dvoje do sad i neće (nemam pojma zašto)probali smo i iz Deichanna pa isto neće izuva stalno.
    Bambi ne volim kupivati jer mi ima veliko uzvišenje na ulošku a kako su cipelice i papučice bar pola br veće to uzvišenje zapravo nije na pravom mjestu...(tako da sam ih izbacila)Sad ima Ciciban (u vrtiću)i to su jedine koje ne skida...Doma je bosa ili u onim čarapama gumom dolje.Zapravo ju uopće ne kužim doma je u tome, to je imala i kad je prohodala za vrtić , a kasnije je to u vrtću skidala, upalile su samo te Cicibanke :/ da ostanu na nogama...
    I još nismo ništa kupili jer sam se zagužvala s poslom pa ne stignem, no gvala vam na info za cijene i hvala Anne Marry na ponudi da nam ih kupiš al ona si to mora sama izabrati jer inače neće nositi (svojeglava je...)..

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ciciban 145 kn u A.mallu

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovo sa "starim-novim" modelima cipela,papuča meni uopće nije jasno.
    Koja je to glupost,pa ja uopće ne vidim razliku između starog i novog modela. :/ :?

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Osječanke, bacite oko u onaj dučančić na Korzu (mislim da se zove Melius), jesenas sam ulovila Ciciban papučice za vrtić za nekih 99kn! Odnosno, tad su im sve bile snižene, nije da je bio ostao neki broj. Isplati se poviriti.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moram reći da smo i mi kupili papuče u dichmanu za po kući jer kao puno mi je odjednom i papuče za kuću i za vrtić u Frodu. Najprije im je otišlo ono platno unutra (tjedan dana) a nakon toga čičak pa noga više nije bila fiksna i svako malo je padao jer se saplitao. Nisu nam trajale ni dva mjeseca. Nakon te investicije od 60-tak kuna kupili smo Frodove tako da me to u konačnici koštalo više. Primo nismo probali ali po cijeni i nisu nešto puno jeftinije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naše iz deichmanna su nakon čak 2 mjeseca vrtića kao nove
    uskoro kupujemo nove samo zato jer će joj trebati veći broj

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ispravak Frodo i ciciban papuče su sada po 79 kn, snizili su još sve 20 %, zatvaraju dućan.
    Dakle Zaprešić šetnica!

Ima nešto jako malih brojeva 19, 20 i sl. i veći od 28 naviše.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj cvijetak prvotno napisa
    Osječanke, bacite oko u onaj dučančić na Korzu (mislim da se zove Melius), jesenas sam ulovila Ciciban papučice za vrtić za nekih 99kn! Odnosno, tad su im sve bile snižene, nije da je bio ostao neki broj. Isplati se poviriti.
    Ovo je super informacija jer meni u Cicibanu rekoše da im papuče nikada nisu snižene.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ovo je super informacija jer meni u Cicibanu rekoše da im papuče nikada nisu snižene.
    Tad nije nigdje na trgovini (ni u trgovini) bilo naznačeno da su snižene nego kad smo ih isprobavali teta nam je to onako usput natuknula Toliko o sniženju. Ono, snizili smo, ali ne želimo da to itko zna ...

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nema mi smisla ni to da trgovina koja između ostalog drži i Ciciban ima sniženje papuča,a Ciciban nema. :?
    Ali svakako vrijedi svratiti.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ima i u outlet centru sv.helena u peku,starih modela bambijevih šlapica po 99 kn a ovi novi su po redovnoj cijeni.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

opako su pretjerali sa cijenama papuča..ja joj sad već treći puta za redom kupila papuče u borovu za nekih 60-ak kn, imaju uložak i koliko vidim, udobne su joj.. :/

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da nisu te iz Peka Primigi a ne Primo? Ja sam do sada vidjela samo Primigi.

http://www.primigi.it/index.php?lang=2

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moja balerina fura ovakve skroz mekane iz H&M-a, jako su joj udobne i tople. I jeftine. Sličnih ima i u Muelleru.
    http://shop.hm.com/at/shoppingwindow...ACC&shoptype=S

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Bergamot prvotno napisa
    Da nisu te iz Peka Primigi a ne Primo? Ja sam do sada vidjela samo Primigi.

http://www.primigi.it/index.php?lang=2
    ne, baš primo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •