Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Noć muzeja 2010.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tatek, zato sam i odbrala pivovaru ali me onda MM ubio u pojam da će biti gužva.
    Moji, neće ko Ivar, spavati sutra do 11, već do 6,30. To ja kod nas za izluditi. A baš sam si mislila kupiti Žujine čaše, piše da će biti i prodaja raznih propagandnih stvari.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Tatek, zato sam i odbrala pivovaru ali me onda MM ubio u pojam da će biti gužva.
    Moji, neće ko Ivar, spavati sutra do 11, već do 6,30. To ja kod nas za izluditi. A baš sam si mislila kupiti Žujine čaše, piše da će biti i prodaja raznih propagandnih stvari.
    nece ni i spavati dulje od 630
    ali ja ocu

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

super varijanta je: Pivovara (pod obavezno-Vodotoranj!) (zvala sam i Muzej grada Zagreba i Pivovaru-treba doći u pivnicu jer je tamo polazna točka) i onda zbirka Richter na Vrhovcu 38:

U Noći muzeja u Zbirku Richter pomoću laserske tehnologije, u duhu istraživanja jednog od najsvestranijih hrvatskih umjetnika, Vjenceslava Richtera, i vi pokušate zaplesti i rasplesti njegove čuvene Spontane grafike. Na taj način, uz zvučnu interpretaciju Richeterovih radova, kreirajte nove umjetničke čvorove 21. stoljeća.
    http://www.mdc.hr/kalendar.aspx?d=29-1-2010&t=d&id=2361
    Sve je u istom dijlu Zagreba, a ovi iz Rihtera su predobri (inače-išli smo na njihove radionice!)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •