-
Malena robica (46, 50)
Gdje ima za kupiti u ZG?
Šogorica će mi vjerojatno roditi ranije. Hospitalizirana je zbog curkanja plodne vode. Sad je u 32. tjednu. Nećak
je oko 1700 g, ali za sad nema naznaka poroda pa se nadam da će još malo biti u trbuhu.
-
Ja mislim da ima u prenatalu, ovdje u Zd ima , pa vjerojatno u Zagrebu. Nadam se da će jos malo biti u maminoj tibi.
-
mtč je radio tako male veličine, bilo ih je u nami - ne znam kakva je sad situacija. zara ima dosta male modele, npr. bodiji 56 mirno mogu proći pod 50.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se malac još ostane brčkati kod mame
-
-
Vidjela u Prenatalu i C&A. U C&A kad sam zadnji put bila (vrijeme rasprodaja), samo su i ostali brojevi 46.
-
-
Benetton ima takve male veličine i stvarno su manje u odnosu na npr H&M (naša cura koje se rodila s 3kg je nosila kratko vrijeme H&M 50, ali Benetton joj je bio premali)
-
imaju ti praktički svi....ja sam tako uzimala (50) ali sam sve predala dalje blizancima frendice....ima i u dućanima Naša djeca, mtč, hm, c&a....benetton je talijanski pa su oni malo manji modeli da....ali svugdje možeš naći...čak mislim da je u centru Prečko u dućanu dječje robe na katu bilo neko sniženje tih jako malih brojeva...
-
I u C&A je hrpa malih brojeva sniženo: od body-benkica, malih jaknica izvana onako mucastih, piđamica, pliš kombinezona, čarapica, zbilja se može naći povoljne i kvalitetne robice, pa se tamo obavezno zaleti
-
Moja T se lani rodila u 33. tjednu sa 1950g, 43 duga, i br 46 joj je bio čak i malo velik. To je tada bilo nemoguće pronaći u Zagrebu (jer se na rasprodajama sve prodalo) tako da smo sve kupili u Baby centru u Brežicama. Ako nešto budete trebali a ne budete mogli naći, javi mi.
(Nadam se da vam ove informacije ipak neće trebati.
)
-
-
Okaidi - na sniženju su i ostali samo ti brojevi. Inače Okaidi i Prenatal imaju manju veličinu robice od ostalih. U Rijeci Okaidi ima 50% snizenje a Prenatal 40%. Vjerujem da je tako u Zg.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma