Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Malena robica (46, 50)

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Malena robica (46, 50)

Gdje ima za kupiti u ZG?

Šogorica će mi vjerojatno roditi ranije. Hospitalizirana je zbog curkanja plodne vode. Sad je u 32. tjednu. Nećak je oko 1700 g, ali za sad nema naznaka poroda pa se nadam da će još malo biti u trbuhu.

memole avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja mislim da ima u prenatalu, ovdje u Zd ima , pa vjerojatno u Zagrebu. Nadam se da će jos malo biti u maminoj tibi.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mtč je radio tako male veličine, bilo ih je u nami - ne znam kakva je sad situacija. zara ima dosta male modele, npr. bodiji 56 mirno mogu proći pod 50.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se malac još ostane brčkati kod mame

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bilo je u C&A........

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vidjela u Prenatalu i C&A. U C&A kad sam zadnji put bila (vrijeme rasprodaja), samo su i ostali brojevi 46.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

C&A.

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Benetton ima takve male veličine i stvarno su manje u odnosu na npr H&M (naša cura koje se rodila s 3kg je nosila kratko vrijeme H&M 50, ali Benetton joj je bio premali)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

imaju ti praktički svi....ja sam tako uzimala (50) ali sam sve predala dalje blizancima frendice....ima i u dućanima Naša djeca, mtč, hm, c&a....benetton je talijanski pa su oni malo manji modeli da....ali svugdje možeš naći...čak mislim da je u centru Prečko u dućanu dječje robe na katu bilo neko sniženje tih jako malih brojeva...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I u C&A je hrpa malih brojeva sniženo: od body-benkica, malih jaknica izvana onako mucastih, piđamica, pliš kombinezona, čarapica, zbilja se može naći povoljne i kvalitetne robice, pa se tamo obavezno zaleti

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moja T se lani rodila u 33. tjednu sa 1950g, 43 duga, i br 46 joj je bio čak i malo velik. To je tada bilo nemoguće pronaći u Zagrebu (jer se na rasprodajama sve prodalo) tako da smo sve kupili u Baby centru u Brežicama. Ako nešto budete trebali a ne budete mogli naći, javi mi.

(Nadam se da vam ove informacije ipak neće trebati. )

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kad sam rodila dobila sam od svekrve 2 kombinezona, jedan 46 i jedan 42 :shock: (m. je bila 51 kad se rodila, ali se svekrva malo zanjela, svidjelo joj se pa nije gledala broj )

oba iz c&a

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Okaidi - na sniženju su i ostali samo ti brojevi. Inače Okaidi i Prenatal imaju manju veličinu robice od ostalih. U Rijeci Okaidi ima 50% snizenje a Prenatal 40%. Vjerujem da je tako u Zg.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •