Sanja i ja sam imala neg. PCT (niti jednog preživjelog decka nakon 1,5 h - vidjela porazenu vojsku mikroskopom, sto nikad necu zaboraviti), isto tako taj test nije "glavni" pokazatelj eventualnog problema buduci se stanje mijenja pa ga lijecnici rjetko uzimaju kao relevantan pokazatelj, isto tako smo pokusali 3 neuspjesne inseminacije (kojima smo pokusali zaobici probleme neg. PCT odnosno pomoc deckima), a evo me sada sanjam kako ce uspjesan, "slucajan i spontan" rezultat samo 1 heroja izaci nakon 9 mjeseci najljepseg podstanarstva na svijetu.
Znam da je ponekad jako tesko imati "hladnu i pribranu" glavu u svemu ovome, ali ono sto se meni cinilo nemoguce odnosno da se cuda uvijek dogadjaju nekom drugom, eto dogodilo se meni, i tako dok sam se bavila matematickim vjerojatnostima, proucavanjima, izracunima, zamisljanjem i predocavanjem procesa oplodnje nisam se pomakla nimalo već tonula, no kada sam se odlucila odmaknuti i odahnuti, 1 malisa se uspjesno probio, napao me i oplodio.
Btw. i ja sam cula i procitala (amerikanke cesto koriste sirupe za iskasljavanje) da moze pomoci, pa Sanja i ostale cure, "razvodnite se" sirupom, vitaminizirajte se i vjerujte (jer najteze je u sve uklopiti "pravo vrijeme", a to je zapravo glavni igrač ove utrke).
Sretno buduce mame i da sto prije to postanete!!!!