Tema za mene...

I moj malac je cesto na meti "nasilnika". Stavila sam pod navodnike jer mislim da to u jaslicama jos nisu nasilnici kao takvi. Doma ga odgajamo tako da se udarati ne smije nikoga, al eto, neku djecu tako ne uce pa moj malac najcesce bude ugrizen, udaren, izgreban. Bas je ovih dana na meti jednog malca, kaze teta da ne moze vjerovat kolko se ovaj mali uhvatio za njega. Ne pomazu ni razgovori ni objasnjavanja, taj malac ne prica bas puno pa kaze teta da je u tome vjerovatno problem jer se ne zna drukcije izraziti. Uglavom ovaj moj jadnicak ima strah od vrtica i stalno prica kako ga boli di ja je ovaj ugrizao, a ugrizao ga je posteno, nekoliko puta na isto mjesto.

Ja sam mu rekla da, ako ga ovaj opet napadne kaze neka prestane i neka kaze teti, al mislim da je jos premali da bi tako reagirao, nebi htjela bas da mu vraca istom mjerom. Mama od tog klinca mi se ispricala, sto mi je skroz nepotrebno jer ono, nije ga ona ugrizla.
Nadam se da su to sve faze, smeta me samo sto, kad god neko dijete dode u tu fazu okomi se na moje. Jer je eto, tih i povucen. :/