Citiraj again prvotno napisa Vidi poruku
nemogu da se ne nadovežem na temu...moje dijete nje žrtva, prije bi se reklo da je on taj koji maltretira, i tako je od prvog dana doslovno pokazao da je glavni i svugdje se gura da bude prvi. išla sam na informacije, išla sam vrtićkom psihologu (to je duga, spora i neučinkovita metoda), sve mogu podnijet i podnosim jer moram ali iznenadi me uvijek kako drugi roditelji reagiraju, Npr. moj mali gurne prijatelja iz grupe, onak bez veze, znači kriv je, i dok ja mom objašnjavam da se to ne smije, tata od tog malog svom govori- s ovim dečkom se ne smiješ družiti!!! i to nije jednom bilo, kakva je to pedagogija?!
pa logika je jednostavna, niko ne zeli da mu dijete bude usputna zrtva i ljude najvise zanima njihovo vlastito dijete (ovo ti pisem ko mama djeteta sa autizmom koje je izbaceno sa hrpe aktivnosti jer je smetao drugoj djeci). moj nikog ne gura ali nije u stanju pratiti skoncentrirano cijelo vrijeme i cesto radi najneobicnije stvari. recimo smije se kad nista nije smjesno, pocne se razgovarati sa trenerom o sasvim nebitnim stvarima i to kad ne treba i tak...

druzimo se samo sa ljudima koji su stvarno prihvatili sebastiana takvog kakav je jer nisam mogla vise podnositi da odemo kod nekog na kavu i onda imam sat vremena skakanja za njih da ne dodirne ni jednu stvar koja nije namjenjena djeci za igranje a anaravno da se nalazi na visini na kojoj moze do toga...

koliko su ti cesti ti incidenti i da li si skuzila cime su izazvani ?