Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: jarun vrtić- broj djece u grupi?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno jarun vrtić- broj djece u grupi?

ako mi netko može malo pojasniti, zanima me onaj vrtić na jarunu, šarena zgrada na samom jezeru ne znam kak se zove ulica, ima li tko isustva s tim vrtićem?
    također ne znam kako su u vrtićima djeca grupirana, gledam privatne imaju grupu od 2,5-4 godine, je li tako i u državnim ili su tamo grupe drugačije?
    I ono što me isto jako, jako, zanima koliko je djece u takvoj jednoj straijoj jasličkoj ili mlađoj vrtićkoj grupi? koliko teta?

hvala na pomoći, već me hvata jeza od vrtića i mog miša tamo samog, bez mene....

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vrtic jarun se nalazi u par kuca, ta za koju si pitala je kuca domagoj, i nalazi se u ulici bartolici.
    u prizemlju su tri jaslicke grupe, mladja i starija jaslicka. u grupi moje klinke ih je 27 (mislim nisam sigurna, ali zanam da je veci broj od 25) jer je mjesovita jaslicka, i moja mala je madju maldjim u grupi. za druge dvije ne znam.
    svaka soba ima svoj WC. jaslicke imaju dvije WC skoljke i dva umivaonika, kao i mjesto za presvlacenje, te tus. postoji ormar s pelenama koji ima za svako djete svoj pretinac i ti punis pelene kako zelis. i dvije prelvlacilice. od kojih jedna ima stepenice do koje s klinci mogu sami popeti.
    sve je ovo jedna velika prostorija.
    vrticke sobe imaju takodjer svaka svoj WC u kojemu su tri WC skoljke odjeljene u boksevima. jedan tus. i 6 umivaonika.
    jaslicari imaju i presoblje, ukojem se nalaze oramrici za svako djete i vjesalice, dok za vrticke skupine to se nalazi na hodniku.
    dalje u prizemlju su jos i dvije sportske grupe, koje su mjesovite, klinci od 4 godine do osnovne skole.
    na katu su vrticke grupe, dakle od 3 godine pa na dalje. ima 6 soba i ove grupe nisu mjesovite. broj djece je oko 20-25.
    uvijek ti je ujutro i kod jaslicara i kod vrticke skupine ujutro jedna teta, pa onda se smjena obje tete preklapa oko rucka, pa popodne je druga teta.
    bez obzira sto se roditeljima cini to jako malo i da je jako je malo ipak sve funkcionira.
    BC je mijenjao dosta tete u vrticu i sve su vise manje OK, ja sam cak zadovoljna i s tetama spremacicama.
    uglavnom sam zadovoljna vrticem, moja djeca niti su zanemarena, niti bilo sto. vrtic ima i svoj parkic, koji ne pokriva pjescanik, ovo je nekim bitna informacija.
    unutar vrtica imas organiziranu ritmiku od 3 godine, jezike od 4, kao i sport.
    ove i prsle godine je bila jako velika navala na vrtic, jer imamo novo naselje vrbane III koji nemaju rjesenu infrastrukturu, pa tu djecu je trebalo negjde i upisati, mislim da je onda i dio tereta podnio i jarunski vrtic.
    svi opisi odnose se na tu kucu za koju si pitala, dakle domagoj, ne znam kako je u tomislavu ili dr.
    DV jarun

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi ćemo na jesen imati 2 god. 7 mjeseci, dali to ide u straiju jasličku ili mlađu vrtićku i kako te grupe uopće idu?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

iskreno ne znam, znam da klinci placaju vrticku cijenu 400 kn cim napune 3 godine, bez obzira da li su u tom trenutku u jaslicama ili vrticu.
    balerina sad ima 30 mjeseci i njena grupa sigurno ide u vrticku jer je ona jedna od mladjih u toj grupi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •