Citiraj Deaedi prvotno napisa
Meni je pak skroz normalan njen zahtjev da joj se refundiraju troskovi otkazivanja puta. Ukoliko je to bio tvoj vikend, ona je planirala da ces ti preuzeti brigu o djetetu i uplatila je neki put. S obzirom da nije ona bolesna, vjerojatno ne moze dobiti povrat sredstava ako otkaze put.

Cinjenica je da tvoja bolest nju kosta. Kako tvoja bolest ne bi trebala biti njen trosak, normalan mi je zahtjev da joj refundiras troskove. To bi bilo moralno od tebe, ukoliko ne mozes izvrsiti preuzete obaveze.
ako je put zbog posla, mogu razumijeti, ali ako je zadovoljstvo u pitanju. ne znam baš...ipak dijete je već neko vrijeme bolesno,a za ovo stanje sa srcem vjerojatno nije saznala prije 5 min. pa i da je, ako ide zbog zezancije trebala bi odustati od putovanja. druga je priča ako je poslovno.
ovo je nezgodno komentirati jer ovdje se javlja samo Tata!, a kakav doživljaj njega ima Mama...to bi trebalo isto čuti. Možda bi i ona imala nešto za reći. Za takav odnos nikad nije samo jedan kriv, a drugi je anđeo. Istina, dijete mora bit na prvom mjestu