dakle nemoj se ljutiti ali ovaj Tata! to sigurno ne bi dopustio. Kod mene je dijete VRLO sigurno i itekako njegovano i paženo i ne bih mogao izdržati bez njega. Vjerujem da je ovo bila tek jedna nespretna karikiranost u žaru, ali ja takav stav da dijete NE IDE kod mene sigurno ne bih prihvatio!Marsupilami prvotno napisa
Pa ja sam bio 12 dana u bolnici uz dijete, svaki božji dan i da onda dijete ne može kod mene. Šipak! Ali trenutna situacija je nažalost vanredni slučaj i koliko god ja svoje dijete želim i volim, dovoljno sam razuman i odgovoran da mu u bolesnom okruženju nije mjesto. Nažalost situacija je da na kraju drugog izbora nije bilo, pa se čuvamo koliko možemo. Sada u miru spava i nekako ćemo izdurat nadam se bez simptoma. Osim toga pije taj antibiotik, koji je navodno dobio predostrožnosti radi.
E sad imam jedno pitanje, naime majka nam nije prenijela kada treba piti antibiotik, nadao sam se da je možda upisano na kutiji, al nije. Zvao sam je već par puta na kućni tel., niko se ne javlja, direktni mobitel mi njen nije na raspolaganju već više od godinu dana, moja oba njoj jesu (griješim li time?). Pitanje, što sad učiniti? Koliko smijem fulati s antibiotikom. Pije ga navodno već tri dana i na kutiji piše 1x/24h. Moram mu sad odredit novi termin, da li je bolje da je to ujutro i navečer. Što je manje štetno, uzet sad kraći ili duži period intervala od regularnog, pa nastavit po njemu dalje svaka 24h?
Tradicionalno nam OPET nije ostavila zdravstvenu knjižicu (NAMJERNO) za slučaj da se šta zakomplicira. Rekao sam joj kod preuzimanja djeteta da smjesta ode po knjižicu i donese nam je, postavila se u stav "ma šta si ja sad umišljam" i otfrknula u svom smjeru. Nažalost ovo je sve gorka zbilja, što god pojedinke ovdje mislile o tome.