Tko traži nečije mišljenje o nečemu, mora biti spreman da mu se neće svidjeti što će čuti. Ovakvo komuniciranje s linolinom, a ona mu je još i umjereno odgovorila, jaaako puno govori o Tati! Ja sam sa svojim mužem skoro 20 godina, i još nikad mi nije rekao da s..em (a da sam mu dizala tlak - jesam!). A to je doživjela forumašica koju Tata! poznaje kroz par postova.
E sad, kad bih htjela biti šovinistički zločesta, mogla bih komentirati da mi nije čudno što Tatina! bivša dobije slom živaca na svaki pokušaj komunikacije s njegove strane ako je ta komunikacija i za vrijeme njihovog zajedničkog života ovako izgledala. A kad bih htjela biti još veći šovinist, mogla bih se upitati bi li Tata! nekom forumašu odgovorio istim riječima, ili taj nivo komunikacije čuva samo za žene.

Da sam linolina, ja bih tražila ban. Ona nije, očito je puno tolerantnija i bolja osoba od mene. Ali baš me zanima što će moderatori poduzeti, valjda nešto hoće, inače ćemo se možda na slijedećoj temi nekažnjeno početi pi...rati.