-
Pa gle kad nemaš šta pametno za reć onda se ko pijan plota uhvatiš ovakvog marginalnog komentiranja ko ti sad, oko stvari kojoj uopće nisi niti shvatila smisao!
Al da si malo pronicljivija, onda bi shvatila da ja itekako znam kontrolirati svoj vokabular i uskladiti ga sa razinom sugovornika, pa sam ti sad time puno već rekao.
To što ti misliš da je to prva uvredljiva stvar u nizu ovog topica, onda ti mogu samo iskomentirat da si vrlo licemjerno preskočila nekoliko objektivnijih kritika drigih forumašica za sastav svojih izrijeka. Al eto tebi na savjest. Kužim te da ne priliči ponijet etiketu Tatinog pulena, jer to bi si sigurno priuštila.
Dakle primjetila si da ja tebe ne prozivam na nikakve isprike, iako u osnovi čak i ovaj tvoj post, pa i onaj prethodni, pronaša arogantni ton i nastup s visine, vrlo uvredljiv. Ali ti to naravno uopće ne vidiš, ali si daješ za pravo patronizirati druge. go, audrey go!
Ja bih molio ovim putem svekoliku zajednicu ako tko ima još što direktno meni za izventilirat, moj PP vam je slobodan. U četiri oka će biti susret s vukom intenzivniji. Molim, ne koristite na mojim temama auditorijski prostor za vlastito samoprezentiranje i klansko prikupljanje bodova, nego si ubuduće otvorite svoj chat room!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma