Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: ekspres lonac

Datum pristupanja
    May 2007

Početno ekspres lonac

ajmo, kao što sam naslov kaže molim sve informacije žena, muškaraca koji koriste ekspres lonac vezano uz
    koji je dobar,
    na što obratiti pozornost prilikom kupnje
    koja je cijena ( ja bi onako neki srednji, 4, 5 l max)
    gdje kupiti
    i kako ste zadovoljni
    i što sve kuhate u njemu?!
    ajmo kuhari i kuharice raspištoljite se

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam lonac od 7L, i to mi je taman, ne bih manji
    Solingenov
    kupila sam ga u Getrou, mislim da je bio oko 100 (prije 3-4 godine)

ok mi je, najvaznija mi je velicina. prije ovog sam imala Lagostinu, osim sto je bio 3x skuplji, ja druge prednosti s obzirom da je poznata marka, nisam primijetila

kuham u njemu najcesce sarmu, variva, zelje, juhu kad kuham cijelo pile ili veci komad mesa. uglavnom kad treba skuhati vecu kolicinu necega

sad kad razmisljam, ustvari ga i ne koristim bas jako cesto (jednom, dvaput mjesecno u prosjeku)

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj maremama prvotno napisa Vidi poruku
    ajmo, kao što sam naslov kaže molim sve informacije žena, muškaraca koji koriste ekspres lonac vezano uz
    koji je dobar,
    na što obratiti pozornost prilikom kupnje
    koja je cijena ( ja bi onako neki srednji, 4, 5 l max)
    gdje kupiti
    i kako ste zadovoljni
    i što sve kuhate u njemu?!
    ajmo kuhari i kuharice raspištoljite se
    ja imam iskustva s Lagostinom ali i s Tefalom, i moram reći da mi je Tefal odličan express lonac i ima ga svuda..nisam neki virtuoz općenito u kuhinji ali to mi je čudo, naime, sve živo na brzaka kuham unutra..svatvoim obično svo povrće koje imam doma, neki ugljikohodrat (tjesto, riža ili krumpir) neko meso, i zatvorim, uživam kaj nema mirisa, kaj nema miješanja, podlijevanja, nadgledanja...ma meni je taj proizvod čudo tehnike-isplati se svake kune..no name lonce ne bi preporučila jer ne znam kako stoje sa sigurnosnim sustavima, ovaj ima 2, dakle opasnosti gotovo nema jer su sigurnosnost stavili na prvo mjesto što je meni izuzteno važno...drugo zašto nikada (osim te sigurnosti) ne bih kupovala "no name" su rezervni dijelovi, ja za svoj a i Lagostinin bez problema nađem potrošne dijelove (tipa brtve koju je dobro redovito mijenjati)...dakle, glasam za bredn, u mom slučaju za Tefal zbog gore navedenog..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •