evo ukljucujem se na temu neurodermitisa. jan ima 4 mjeseca i dosta gadan oblik neurodermitisa( lice u ljuskicama i crveno narocito ujutro kad se probudi,( krvave tragove od grebanja da i ne spominjem pa mu stavljamo rukavice) vrat crven,pod pazuhom i iza koljena crveno, po tijelu ekcemi ) i mogu reci da sam dosta ocajna jer jos nisam pronasla kombinaciju krema koja bi mu pomogla. kupamo ga u balmandol kupki, probali parfenac kremu , a derma kremu , linola fett, ulje nocurka i nista, sve pomogne na 1-2sata i onda opet bukne. pazim sto jedem jer ga dojim ...
ono sto me najvise muci je njegovo budenje nocu. naime sa mjesec dana je poceo spavati cijelu noc ( od 21 -7 ujutro) bez budenja, a sada se budi svakih sat vremena i neutjesno place jer ga vjerojatno jako svrbi ( nekad pomogne cica) tako da provodimo noci u pokusavanju da ga se ponovo uspava. ujutro smo svi skupa ludi ko sibe... a o susjedima da i ne pricam , valjda misla da maltretiramo dijete ..
zanima me da li netko ima slicnih iskustava da je po noci najgore i sto poduzima ?
dalje, dajem mu kao dodatak navecer Pregomin kao hipoalergeno mlijeko ali cini mi se kao da je jos gore.sto koriste ostali?
da li je netko primjetio da i kolicina mlijeka u kavi moze izazvati reakciju