-
Filipu je imao crvenilo ispod koljena i po licu i bradi-gruba koza i crvena. Mi smo probali Mustelom (stelatrija, stelatopija, ono mljecno ulje za kupanje) i nisu nam bas nesto pomagali. Takodjer bez uspjeha mazali bepantenom i raznim domacim pavlovicevim kremama.
Nabavili biljnu mast koju prave casne sestre u Topoli, kod Bos. Gradiske i mislim da smo rijesili problem. Na licu nema vise nista, mazemo redovito Pavlovicevom (takodjer iz Bos. Gradiske, proizvodi se u Beogradu i jako mi je dobra-cijelo tijelo mazemo njom). Pod koljenima mazemo tom mazom od casnih i sve je cisto. Povremeno se zacrveni-ocito alergija, ali jos nisam otkrila na sto, ali se odmah umiri od ove masti. Kad se sjetim da smo prije mazali svim i svacim i mjesecima nije nestajalo...
Znam da to varira od djeteta do djeteta, ali ako imate nekog da vam nabavi ovu mast od casnih-probajte, nije skupa (5 maraka), a super je (bar meni). Mast je na bazi nevena i jos necega (po mirisu rekla bih svinjske masti+?), biljna je i moze se non-stop mazati. Koga zanima imam adresu i broj telefona njihove biljne ljekarne pa saljem na pp.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma