-
Njoza, prekrasno ti ovo čudo(vište) u avataru
Evo našeg iskustva, N nije kao beba imao nikakvih problema sa kožom, sve dok nije počeo jesti "normalnu" hranu, tj. negdje nakon prvog rođenana. Ispočetka su to bile malene mrljice koje smo lako držali pod kontrolom. Sa 2,5 godina je dobio vodene kozice, tad je počela katastrofa. Bilo je zahvaćeno gotovo pola površine kože, probali smo sve za što smo čuli, najviše nam je pasao eucerin sa 12% omega i linola, trošili smo po 2 tube tjedno...Razmišljali smo i o protopic-u(našli na internetu pa se kosultirali s pedijatrom), ali to je ipak imunosupresant, pa smo to ostavili sa strane ako ostalo ne pomogne...
Nešto prije 4. rođendana smo odlučili probali akupunkturu(laserom radi djeci od 3 godine), stanje se bitno popravilo, ali su stalno bile faze poboljšanja i pogoršanja, ukupno stanje ipak puuuno bolje. Išli smo na terapiju skoro godinu dana 1 puta tjedno. Dr. nam je i prije pominjala homeopatiju, ali ja sam bila malo skeptična. Ipak smo prije nekih 3-4 tjedna dali za njega pripremnjen lijek, i ostali smo :shock: .Kožica je tako super da je na vratu sve nestalo, ima još suhih dijelova ali ne i crvenila. Stvarno smo presretni, lijek imamo doma, pa ga trebamo ponovno dati jednokratno pri pogoršanju, i nazvati doc. Uglavnom mislim da smo mi svoju borbu sa ovim AD zmajem dobili :D.
Zanima me što mislite, da li cijepiti dijete sa AD protiv kozica?
Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma