Inače moram reći da je ljeto prošlo fantastično i mislili smo da je sve gotovo, ali ....... NIJE!
Ljetos je jeo ribe, pio malo razrijeđenog kravljeg mlijeka, jeo sira, salame, voća (osim baš alergena)... i sve super.
31.07. sam počela raditi i od tada, a osobito u 9. i početaku 10. mjeseca koma.
U prvih godinu dana smo ga mazali trixerom, kupali u trixeri, melem, nevenove masti, probali smo stellatopiu od mustele, bepantene....
I dalje ga kupamo u maslinovom ulju 1x tjedno, otuširamo navečer.
Uglavnom, morali smo na kraju pribjeći belodermu (samo sam ga namazala dva puta da se malo koža oporavi) jer ništa nije djelovao i Janko se počeo jako češkati povrh svega.
I tada smo čuli za jednu travarku s kojom smo razgovarali, vidjela je Janka i dala nam je neki, ona to zove eliksir i neku mast. Naravno da je rekla da će potrajati dok se sve ne makne (rekla je 5-6 mjeseci), ali se i MM i meni čini da polako djeluje jer ovi slabiji dermatitisi koji su bili friškiji sada puno bolje izgledaju, koža nije suha, samo se vidi jako blago crvenilo....
Uglavnom, nadamo se i držimo fige svima vama i našem Janku da taj blesavi AD već jednom ode!

Ako će neka od vas možda imati hrabrosti probati ove preparate na svom djetetu, javite mi se da vam dam njene podatke.