Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Zabrinuta!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Zabrinuta!

Imam bebu od 3 i po mjeseca. Vec 4 dan beba kaka zeleno. Prva tri dana dana zuckasto-zeleno a danas bas zeleno. Isklucivo je dojena beba. Kaka 3-4 puta dnevno, svaka pelena je mokra. Uvek je imala lepo zuto zlatnu stolicu i mozda dva puta zelenkastu ali sam po dan dva i posle bi bila opet zuta.
    Inace beba jede normalno,ziva je i nema znake neke prehlade, jedino je nesto poremetio nocni san pa se vec nekoliko dana budi nocu i place a preko dana spava svaka 2-3 sata.
    Neznam sta bi moglo t biti i koliko je opasno. U ponedeljak idem kod pediatra a svako iskustvo ili savet bi mi dobro doslo do tada.

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Imaš dobar tekst na portalu o tome.

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Grom je dala link do teksta a ja samo riječ podrške ne brini sve će doći u normalu tako je bilo i kod naše Lare, samo smireno

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

već sam nedje pisala - kod nas su zelene stolice definitivno bile alerija na KM

Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam imala puno prvog vodenog mleka, seceri iz tog mleka kad ga ima puno boje stolicu u zeleno. M. mi je tako kakao par meseci i ja sam bila premrla od brige, ali je napredovao, redovno piskio i kakio i nista se nije strasno desilo, proslo samo od sebe.

susret avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I kod nas boja stolice varira, rjetko kada je zlatno žuta, a curka je samo na mome mlijeku. Boja je nekada smeđa, nekada zelenkasta, tekstura se također mijenja, a i miris. Primjetila sam da sve to vrlo ovisi o onome što ja jedem.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mislim da smo mi imali zelenu stolicu negdje tijekom drugog mjeseca kad sam ja prestala paziti na sat i počela davati naizmjenice lijevu pa desnu. znači ako bi dojila svakih sat vremena, davala bi novu dojku što je očito bilo krivo, ali meni je bilo ugodnije jer sam imala puno mlijeka koje je curilo. onda sam opet počela gledati na tih 3-4 h i kakica se promijenila.

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eh da mi je naći gdije sam pročitala.....
    zelena stolica se zna pojaviti kad beba ima jake grčeve a to se i nama pojavilo nekih dva puta prije nego što je N napunio 3 mj. a stvarno je imao grčeve i ima ih još uvijek samo ne više svaki dan
    i on stvarno puno papa i na cici mi je stalno a i vidi se po njegovom podbratku tako da mislim da nije gladan

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •