-
Mi smo napokon jedan dan otišli u centar da se naručimo za razgovor o posvojenju,gl.i odgovorna gospođa nas je odmah primila,popričala sa nama dugoo i neobavezno i odmah smo se za sutradan dogovorili za službeni posjet možda je pomogla situacija što je mužev brat isto usvojio bebicu sa par mj. koja sad ima 5 god,sjetili su se odmah po prezimenu.Razgovor je bio dobar,opširan ali baš detalja se i ne sječam tako sam bila nervozna,a suprug je ionako racionalan i već zna puno više nego ja od brata,interneta itd...da on je to želio već dosta dugo,ja sam bila skeptična jer imam razloga vjerovati da se za roditeljstvo moraš doista odlučiti i preuzeti veliku odgovornost ,mislim na posvajanje isto kao i rođenjem prirodnim putem,koje je nama onemogućeno izgleda sa obje strane pomalo.No godine odgađanja su sad prošlost,jedan dan onako bez planiranja-možda?
Po razgovoru smo odmah drugi dan odnjeli molbu,čekamo da nam se jave za posjet doma i za testiranja -neznam šta će kojim redom,nije ni bitno....surfam po forumima,čitam,prva panika me je prošla,sad mi je bliska slika nas i djeteta jednog,dva nije bitno,pomalo tu temu ubacujemo u našu svakodnevnicu...Suprug me tješi da nema savršenih roditelja,tako da se ne brinem stalno,jer ja sam dijete rastavljenih rod.i ne bih to svome priuštila NIKAD,zato sad imam 40 god.i bez djece suprug 39.živimo zajedno 10 godina,službeno vjenčani .o7.o7.o7,što je i to zaslugom njegovom,jer meni nije bilo važno potpisati se....on je imao savršeno djetinjstvo i takve roditelje,pa debelo računam da to prenese na naše-g anđela-e...
Eto očekujem od ponedjeljka da će se situacija početi odvijati......
-
Danas su telefoni zvonili ko i obično,ali pozivi vezani uz moj posao.Na poslu sam kolegicama rekla za našu odluku o posvajanju,žele mi što prije dječji smijeh u kući....Fiksni telefon sa brojem centra nije se javljao danas'?sutra,možda...ovaj tjedan će sto posto :? :?
-
Sretno
!
-
Tek ste na početku, strpljenja, strpljenja.
Mnogo sreće želim.
-
-
bok ocujato
draga ocujato, bit će to sve dobro, bitno je da ste odlučili...uostalom naša "trudnoća" traje maaalo duže od one "obične" pa ćete imati vremena priviknuti se na ideju da ćete postati roditelji - bar sam si ja to tak posložila u glavi kad smo bili na početku naše sretne priče! ( neću spominjati i svu silu detalja koje sam priželjkivala i koji su se stvarno tako i posložili
u svakom slučaju, puno sreće!
-
Sretno i brzo do bebaca
-
thanks ,thanks dragičke moje
-
kako ide vama drage moje,kod nas još nišššta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove