Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Koju stolicu za klinca od 14 kg?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Koju stolicu za klinca od 14 kg?

Drage curke,
    moj tata, Brunov dida, želi Brunu kupiti najbolju stolicu :D , ali i nešto što će biti dugoročno rješenje . Dakle, on bi kupio onu Chicovu koja može ići za dijete od 15 do 30 kg, kao ubrzo će mali imati tih 15 kg. pa čim uhvati tih 15 kg, za koji misec, moći će u nju.
    Međutim, čini mi se ipak prerano da mi mali sjeda u tu stolicu makar je ona za 15 kg. pa nadalje, a on već sa 1 god i 1 mjesec ima 13.5-14 kg. Što mislite,da li da ipak kupi neku do 18 kg, pa kad uhvati 18 kg nek mu kupi novu, jeftinju, nego da uzme tu iz Chicca za oko 1ooo kn koja će mu biti od 15 točno pa dok ne naraste u 5-godišnjaka...je da piše od 15.g(to je ona što se veže pojasom kad je dijete u stolici), ali ne znam baš... :? :/

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za prelazak u "veću" sjedalicu kilaža nije dovoljan uvjet. dijete mora biti i na određenom stupnju motoričkog razvoja.
    javit će se i savjetnice.

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nabavite neku no name do 18 kg, a nono neka kupi od 18 nadalje.
    Najisplativiji je boostre 3u1. S integriranim pojasima.tj. da se booster monitra i veže pojasima automobila, a Bruno u booster s pojasima boostera.

Mada ima sjedalica za veću djecu (boostera) već od 9 kg, ja osobno to ne bi preporučila jer auto mehanizam za zatezanje pojasa funkcionira tek od 18 kg.

Početno

Jel imate već sjedalicu do 18kg?

Ako imate, neka kupi tu koja ide od 15-30kg, ali nek primi na znjanje da je Bruno još mali za nju unatoč onome što piše, pa je sjedalica u pripravnosti za dan kad bude spreman na nju...Mi smo tako napravili sa sve 3 za Karla - Gracova mi je do 13 kg, Priori od 9-18, Rodi od 15-36...

I sve tri su kupljene od strane rodbine, mi smo samo izabrali model...Ali on je uredno u Graco i Priori bio dok nije prešišao njihovu gornju granicu kilaže...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •