-
Draga luna i ja sam u istoj situaciji bila sa svojom malom, dok je iskljućivo sisala do neka 4 mj. a onda uz dohranu do nekih 9mj. prava buca a poslije Bože saćuvaj. Danas je ona mršavica od 3ipol gd. Dugo me nerviralo njeno odbijanje hrane ili činjenice da je sita nakon samo tanjura juhe, problem je u tome što je (pogotovo kod starijih generacija ) usađeno ono mišljenje da dijete mora biti bucmasto, što je rezultat uvjeta u kojim su nekada živjeli. Moja L. je mršavica ali ono što je najbitnije ona je zdravija od većine bucmaste dijece koju poznajemo unatoč činjenici što ide u vrtić. Ja ne pamtim kada je moja L. zadnji put bila bolesna, i mislim da je to prava računica a ne ona koju pokazuje vaga! I ja sam L prije nudila sve i svašta samo da bi pojela nešto, ali tu sam fazu prerasla. Slatko više nije na meniu, osim kao nagrada ako dobro pojede. Umjesto slatkiša za međuobrok nudim voće koje ona voli ili voćne jogurtiće. Kada su gladni klinci će jesti, probaj izbaciti slatko pa ako ti i ne pojede ništa za doručak za ručak sigurno hoće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma