Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Cudan ospi na bradi, oko nosa i usta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Cudan ospi na bradi, oko nosa i usta

Trebam savjet, da li je netko imao slicna iskustva. Curica ima 3 god, ide u vrtic i prije 3 mjeseca se pojavio neki cudni ospi oko nosa i na bradi te oko usta. To je nekad jako crveno, nekad svjetlije, suho, nisu bas pristici. Kaze da je ne svrbi ali jako ruzno to izgleda. Isto tako zali se da ju vagina svrbi i ona zna biti stalno crvena, bili smo kod pedijatrice, prvo je dala neku kremicu koja ima kortikosteroide (Za lice) , mazali smo 7 dana i nista nije pomoglo. Jucer je spomenula da imaju i u vrticu dva deckica oko usta isto sto i ona. Hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da nije gljivično?Ja bih uradila briseve(i vaginalni obavezno) ako već niste...

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nismo radili nikakve briseve, planiram ovaj tjedan. Gdje se to uopce radi i da li je to izljecivo?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pretpostavljam da u svakoj laboratoriji moze,ako ne,onda u nekim vecim,bolje opremljenim...najbolje da pitas telefonom...naravno da je izlečivo,sumnjam da to moze biti jer malecka ima vaginalni svrab...jeli skoro pila neke antibiotike?

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mraonicus prvotno napisa
    Da nije gljivično?Ja bih uradila briseve(i vaginalni obavezno) ako već niste...
    Uffff, ovo s vaginalnim brisevima kod male djevojčice me naježilo.....
    Čitala sam, naime, nedavno ovdje na forumu (ne sjećam se na kojoj temi) iskustvo mame čijoj su curici rađeni brisevi - žena kaže da je to za dijete bilo izuzetno stresno, toliko da joj nakon toga više ne dozvoljava napraviti higijenu spolovila..

Moja princeza ima Atopijski dermatitis pa nisam sigurna hoće li ti naše iskustvo biti od koristi - nakon uzimanja antibiotika princeza se također jako češala po spolovili (kad bih joj skinula pelenicu); zapravo, cijela joj je perigenitalna regija bila nadražena.... Liječnica nam je preporučila Triderm kremicu dva puta dnevno i ... kuc kuc...otišlo!

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pa kod vaginalnog brisa kod curica doktorica samo prođe sa onim štapićem izvana, moju je škakljalo. Nama je to napravila naša pedica pa smo samo odnjeli uzorak u laboratorij.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •