moje prvo dite je bilo stalno na rukama. ni sekund je nisi u budnom stanju mogao spustit a da ne urla. iskreno, mene je to zgazilo i nije mi bilo niti malo ugodno ni lipo ni zabavno. bilo je dana kad bi s njom izašla na parking dočekat muža da dođe s posla i da je on malo nosi. zgazilo me nošenje.
i onda sam rekla - s drugim nema šanse da tako postupam. neka urla, neka cvili, neka plače dok se ne onesvijesti - neću ga nosit.
možeš mislit kako sam naum provela u djelo. za poludit. mekani zvekani se nosi li nosi.![]()
iskreno, kičma mi se raspada. zgrbavila sam se kao kakva starica, ali ga opet nosim. ko može odolit onom krezubom osmjehu od uha do uha kad me ugleda. a i ne mogu podnit plač. ide mi na živce.
zvekani je stvarno velika beba. ima preko 9 kila i teško mi ga je nosit. ruke mi otpadaju. pa ga stavim u klokanicu i hodam ko profa baltazar po kući. i tad mi je malo lakše.
meni je "prednost" šta ja radim pa ga počnem nosit tek popodne kad dođem s posla. inače ne znam bi li ga baš cili dan mogla nanašat po rukama. a i on nije baš zadovoljan stalno na rukama. njemu je draže malo po rukama malo igre na krevetu.

Odgovori s citatom