moja beba (7 tjedana) preko noći tj. od 8 do 8 zadnjih dva tjedna spava kao top tako da samo pojede i spava dalje. po danu je druga priča, tad je ili na jastuku na trosjedu da me može vidjeti i svako toliko je nosim, a posebno voli kad se ljuljam u ritmu lagane muzike. nekad mi se čini da baš hoće svoj mir pa se počne meškoljiti i spustim je u kinderbet pa gleda one medeke koji se vrte i uživa..očito je solo brijač).budući da je otkad smo došli iz rodilišta vani užasno hladno i nije nam zgodno u kolicima jer oko kuće nema normalnog pločnika onda se šećemo po stanu
super stvar je elastična marama koju koristim kad je muči probava i redovito se u njoj smiri i zaspi na meni.
mama mi je dala super savjet i njega se držim i stvarno mi je pomoglo da dijete bude mirno. (iako, možda je samo takav karakter). dižem je samo ako pokazuje da to želi tj. ako plače a nije gladna i nisu grčevi. dok god gleda okolo (još mi uvijek nije jasno u što se to zapilji u zidu) ili je jednostavno mirna ne započinjem s drugom zabavom. u početku mi je je bilo žao da leži sama, a sad uživam u miru
![]()

).budući da je otkad smo došli iz rodilišta vani užasno hladno i nije nam zgodno u kolicima jer oko kuće nema normalnog pločnika onda se šećemo po stanu
Odgovori s citatom