Nećete vjerovati, kao što ni ja nisam.
Danas na bundeku, križanje, staje veliki auto (viša klasa), unutra na prvom sjedalu mama u krilu drži dvoje male djece. Jedno od njih kroz otvoren prozor visi do pola van i maše rukama.
Preznojila sam se. Stala na pol zebre, gledam i ne vjerujem majke mi.
ALI to nije sve.
3 metra (doslovno) stoji mlada policajka u uniformi. I tako mi dođemo do nje, i pitam je nju:oprostite gospodična što vi ovdje radite?? sunčate se??? Ona :? Ja: Vidim da ništa ne radite, jer da radite vidjeli bi kako vam je ispred nosa prošlo dijete u autu koje napola viri van. Ona: SVAKI RODITELJ JE ODGOVORAN ZA SVOJE DIJETE! Ja:
dobro, ali vi ste tu na dužnosti, to vam je bilo ispred nosa, i oćete da vam nabrojim sve što nije bilo po zakonu. Dakle-2 djece na prvom sicu, bez sjedalica mami u krilu tj. na komandnoj ploči sjede i plus jedno napola viri van. Ona se zblesirala. Ja sad već
![]()
velim: molim da radite ono zašto ste tu, a ne da se sunčate, a i obzirom da imate uniformu trebali bi poznavati zakon!!! i okrenem se i odem.
Rekao mi je muž kasnije da nisam normalna, ali mi se um pomutio. PA ŠTA ONI RADE?!?!
Šta kažete na ovo i što bi vi napravile??

oprostite gospodična što vi ovdje radite?? sunčate se??? Ona :? Ja: Vidim da ništa ne radite, jer da radite vidjeli bi kako vam je ispred nosa prošlo dijete u autu koje napola viri van. Ona: SVAKI RODITELJ JE ODGOVORAN ZA SVOJE DIJETE! Ja:
Odgovori s citatom
)
...
je neki dan kad smo stali na crveno i u susjednom autu ugledali muza i zenu i djecu njima u krilu(naprijed naravno i nazalost) digao rucnu izasao van i spomenutima na prozor nesto poceo govorit a mozda i vikat. nisam pitala sta je govorio ali djeca su pocela bjezat na zadnja sjedista. bar je njih preplasio pa se nadam se nece vise sjetit da idu naprijed. malo heavy metoda 8)