-
pitanje za mame iz rijeke
Ja sam mama sinčića od 2 i pol godine. Već sam na forumu pričala o njemu, kako još ne govori, ali iako vidim neke pomake, doktori još uvijek kažu da postoji neki poremećaj, ali ne u govoru neki u njemu samom...neki pervazivni poremeća po njima je,ali još ne znaju što mu je točno...nemam pojma jer još uvijek nitko nije napisao nešto konkretno! Dječji psihijatar kaže da ona vidi samo poremećaj u razvoju govora ( ali u onih deset min kod nje ne znam koliko je toga mogla vidjeti ), dok se dj.psiholog i neurolog ne slažu s tim. EEG nismo još uspjeli napraviti jer nije pustio pa je to odgođeno za dva tj., a moramo ići i u zg. na audiologiju. Ugl,da ne duljim... Tamo gdje ja živim nema baš djece i nismo imali skoro ništa kontakta s njegovim vršnjacima. Zapravo, skoro ni sa kim, najčešće sam ja bila sama s njim i sad me muči je li to sve može biti posljedica manjka socijalnog kontakta. Upravo zbog toga odlučili smo se preseliti u rijeku na neko vrijeme kako bi se počeo družiti intenzivnije s ostalom djecom. Tek smo se preselili tako da još nisam nikog upoznala, a onih par puta što smo bili u parkiću nismo nikog sreli. Imam veliku želju da mi maleni bar nekog vršnjaka upozna, pa ako ima neka mama iz okolice bulevarda i trsata, može mi se javiti na pp pa da se nađemo u parkiću s dječicom... To bi me jako razveselilo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma