Gdje mogu u Zagrebu izrezati i vakumirati pršut?
Jednom su mi to radili u Palmotićevoj ali je ta mesnica sada zatvorena..
Hvala.
Gdje mogu u Zagrebu izrezati i vakumirati pršut?
Jednom su mi to radili u Palmotićevoj ali je ta mesnica sada zatvorena..
Hvala.
Ja rezala na Vrbiku, pršutoreznica se zove Mataš. Mislim da ima i na drugim lokacijama.Dodirko prvotno napisa
Hvala. Odoh sutra tražiti... molim da ne pratite ženu sa pršutom ispod ruke![]()
ako ipak ugledaš nekog-to ću biti jaDodirko prvotno napisa
![]()
Dodirko prvotno napisa
![]()
Taj Mataš ima i na Dolcu u onom dijelu dolje, samo ne znam da li vakumiraju. :?
Ima i kod placa u Dubravi. Meni su i rezali i vakumirali. Bila sam baš zadovoljna sa uslugom.
Najbolje pogledaj gdje ti najviše paše: na www.matas.hr
I meni rezali u Dubravi,20 kuna po kili
I Ivić u Vlaškoj. Mi smo tamo rezali. Ista je cijena, a meni bliže za niositi pršut
Trenutno mi je najbliža Miramarska..... Ode on danas u listiće....
Palmotićeva zatvorena?
Ajde nek neko pošalje točnu adresu te mesnice sa Vrbika jer sam za nju čula ali mi nisu znali točno reći ni kako se zove ni ulicu.
podizem, jer mi je aktualno...jel realno da prsut bude izrezan i vakumiran isti dan, ako ga dovezem ujutro...nisam iz zgb, nadam se da ce imati razumijevanja
Da realno je, nazovi matas i naruci se! Da se dogovorit sa njima mi uvik na vrbik nosimo!
I kod Ivića se to može, samo treba na vrijeme tj. unaprijed najaviti da trebaš isti dan. Ne možeš taj dan doći i tražiti takvu uslugu - oni imaju catering i druge stvari pa možda to ne mogu izvesti. Mi smo prošle godine kod njih izrezali dva komada. Isto tako - nije pršut stajao kod njih, ali su rekli "donesite u petak ujutro, bit će gotovo oko 16 sati".
Podižem. Što je od ovih još akzualno? Preporuka, molim.
Ivić je zatvoren, to znam
Šogorica rezala i vakumirala kod Mataša u Miramarskoj. Dalmatinski pršut imao 7kg, platila 150kn.
Da, cijena je oko 20 kn po kili. Budem zvala njih i Blato.
Čoksa, šogi je bila zadovoljna?
Mislim, nit se kužim u pršur nit ga jedem - ja sam od špeka
Da, lijepo su to posložili, jedino što ne stavljaju one listiće plastike između pa se teže odvajaju fete.
Niko to ne stavlja. Treba izvaditi iz frižidera, čekati da dodje na sobnu temperaturu pa je puno lakše.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da su u Blatu stavljali te folije između, ali svakako uzeti sa rezervom jer sam rezala i vakumirala tamo prije sigurno 7, 8 godina.
A da das deci da to smažu,mislim ako tvoji to ne znaju imam i ja kandidate
Mi ti uvijek režemo u matasu i zadovoljni smo, a režemo 4 puta godišnje, ahahaha.
Ivić navodno ima u Dubravi il Sesvetama čini mi se da mi je neko rekao, ovaj na Vlaškoj zatvorio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bila je neka rezaonica i u Španskom kod Konzuma