moj sin će na ljeto imati pet godina. Još uvijek piški svaku noć. Dnevne pelene je skinuo sa 3 godine, isto relativno kasno. Probali smo i ranije, ali nije išlo ( a stolicu je uredno kontrolirao već s dvije godine). Noćnu pelenu smo skinuli kad je imao četiri godine. Šest mjeseci smo mučili i sebe i njega buđenjem. Suprug bi ga tri puta u noći nosio u WC, i svejedno bi pred jutro ispišao u krevet onih preostalih par kapi u sebi. Stalno mislim kako to ne može biti samo zbog punog mjehura jer pred jutro nakon 3 pišanja više ne možeš biti pun. Zapravo, što smo ga više puta budili, to je on više pišao. U početku je pišao jednom u noći, pa dvaput, pa na koncu triput. Osim što ima i problema sa trećim krajnikom zbog kojeg stalno hrča i krklja, još i to buđenje ga je totalno izmorilo, a bez napretka. Pa sam oko Nove godine rekla, vratimo ga na pelenu, ovo nikamo ne vodi, stalno je mokar, a zima je i hladno. Sad čekam toplije vrijeme pa ću mu opet skinuti pelenu i vidjet kako dalje. Zadnjih par dana je suh kad po danu spava (donedavno je i tad mokrio). Mislim da ćemo i mi u Helenu, ne popravi li se situacija.