jel moze neko da mi stavi slikicu u avatar,ja sam pokusavala ali nikako mi neuspijeva....ni postavljanje ni smanjivane...izgleda da sam smotana za ovakve stvari.....
![]()
jel moze neko da mi stavi slikicu u avatar,ja sam pokusavala ali nikako mi neuspijeva....ni postavljanje ni smanjivane...izgleda da sam smotana za ovakve stvari.....
![]()
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=35072 evo![]()
da nisi možda plavuša?![]()
ksena 28 hvala ali pokusavala sam i ovdje i bezuspjesno!!!![]()
:/
ma plavuse su ti za mene maciji kasalj koliko sam ja smotana...![]()
![]()
hahaha isto mi je i samoj, sad ne mogu ništa staviti i onu slikicu iz galerije, smotana ko .. a ne znam šta, tako draga da nisi jedina...ima nas još![]()
![]()
![]()
hahaha sad mi je malo lakse jer nisam sama :D![]()
a valjda ce se pojaviti jedna dobra dusa pa da to odradi za nas.... :/![]()
![]()
e ja sam dugo pokusavala da stavim sliku u avatar i nisam mogla.....dok nisam ovo skuzila,,,,skines sliku sa interneta ili ako imas neku u dokumentima jos bolje, kliknes desnom stranom misa i pise ti uređivanje fotografije...onda uđes tamo i smanjis je na onoliko koliko dozvoljava ovdje na rodi....mislim 140x 125 piksela smanjis je na toliko i spremis je.. onda je skines ..tako sam ja .....
Pošalji mi sliku na dodirko@gmail.com i ja ću ti je povećati.....
jupiiiiiiiiiiiii :D :D :D![]()
![]()
uspijeli smo napokoooon.... :D :D :D
hvala punooo svima na pomoci![]()
![]()
![]()
![]()
jesi procitala moj post?uđes na svoje slike . kliknes na sliku desnom stranom misa pise uređivanje kliknes,,, pise velicina slike ...pikseli ukucac koliko zelis i spremis..onda ju stavis na avatarkik@ prvotno napisa