Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Vera Čudina-kako do nje doći?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Vera Čudina-kako do nje doći?

Ispričavam se ako mi je post na neodgovarajućem mjestu ali molila bih sve koji imaju ideju ili možda kontakt (kontakt može na pp)od dotične gospođe da mi ga pošalju i podjele neke iskustva
    Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa imaš, čini mi se, jednom tjedno emisiju navečer na Z1 s njom, mislim srijedom, i tamo su ti ispisani svi njeni kontakti.

Meni je nju super slušati, onak baš smirujuće djeluje na mene, jedino kad je gledam me živcira, jer se stalno gleda na kameru, kak' izgleda i stalno si nekaj popravlja. Ali, zanemarimo to .

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

hej, jel netko išao kod Vere?
    komentari?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mamma2 prvotno napisa Vidi poruku
    hej, jel netko išao kod Vere?
    komentari?
    Išla je davno (prije 10 godina) jedna moja prijateljica. Bila je zadovoljna, ali joj odlazak nije donio čudo (razvela se, ali to na kraju nije bila loša odluka nego najbolja moguća). Treba znati da to nije čarobni štapić... Neke stvari u životu treba odraditi i nema načina da ih zaobiđemo.

U biti, sve takve osobe te dobro saslušaju i onda ti vrate u drugom paketu sve ono što si im rekla + prikažu stvari iz drugog kuta koji si možda previdjela.

Postoje regule kako se to radi. Ne vidim nikakvu štetu u tome ako netko misli da mu odlazak onamo može pomoći, ali kad se sve zbroji i oduzme, svi mi znamo o sebi više nego si mislimo. Ljudi obično posežu za vidovnjacima kad im se ne sviđaju neke perspektive u vlastitom životu ili trebaju donijeti neke bitne odluke koje im tjeraju strah u kosti, pa ponekad pomogne ako im netko sa strane ukaže na "mala vrata" i slično. Meni osobno bio bi miliji razgovor s prijateljem/prijateljicom o istoj temi.

Evo ovo sam našla (kontakt): http://blog.vecernji.hr/vera-cudina

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •