-
Fioke, plakari...
Kako sacuvati prste od svih mogucih i nemogucih nacina da se prikljeste u fiokama, plakarima, vratima...?
-
Mi nismo stavljali nikakve specijalne zaštite, osim na dvije ladice ispod TV - a koje je u jednom razdoblju baš naglo otvarao i zatvarao.
Odnosno još nije znao normalno ladicu zatvoriti, nego svom snagom.
Onda smo u te dvije ladice stavili okomito u svaku po jednu tanku knjigu tek toliko da se ladica ne može do kraja zatvoriti i to je bilo to.
-
Mi smo zastitili tj. zatvorili ladice koje su nam bitne tj. u kojima su, za malca, opasne stvari tako da ih on ni ne moze otvorit. Sve ostalo je mogao otvorit kako je htio, jednom ili dvaput si je stisnuo prstice, i to dok je jos bio skroz mali, i odonda jaaaako pazi. I na vrata i na ladice. Tu i tamo smo ga morali upozoriti kad bi zatvarao nesto pa smo rekli "pazi prstice" i on bi odma znao.
Na vrata jos mozes stavit one...hm...kako se to zove...oblika je slova U i od spuzve je pa se to stavi da se vrata ne mogu zatvorit, to pomaze ne samo kod moguceg ozljedivanja nego i protiv nabijanja vratima. Mi to koristimo zbog pradjeda
-
mi na ladicama (namjerno
) nemamo nikakve ručke
veliki ih otvaraju povlačenjem sa strane, mali nikako
običan selotejp je dovoljan da malo dijete ne može otvoriti ladicu/vrata
isprobano na ličnom frižideru
-
ako kupuješ zaštitu ikea ima najčvršću i najjaču,sve drugo nam je poispadalo odmah.a bilo skuplje.
http://www.ikea.com/at/de/search/?query=patrull
ne zaboravi sljepiti i kantu za smeće,mi smo more igračaka "izgubili" dok nismo skužili da mali trpa stvari u smeće.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma