Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: tvrtka Daimond - poklanjaju m2 parfema od 100 ml.....hmmm...

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno tvrtka Daimond - poklanjaju m2 parfema od 100 ml.....hmmm...

Nazove me čovjek, kao zastupnik novootvorene francuske tvrtke Daimond u RH i kaže da mi poklanjaju 2 parfema od 100 ml. Nema večera, prezentacija, ništa ne moram kupiti.....Naravno ne vjerujem i sumljam ali imala sam par slobodnih minutica pa slušam. Već ima sve moje podatke, ne znam kako neće reći, vjerovatno reko nekog kataloga pa sam pristala da mi ih pošalju uz uvjet da mogu otvoriti paket prije preuzimanja i pogledati šta je unutra. Jedina kvaka je da plaćam 95 kn dostave i dođe mi sutra u 10 ujutro. Stvarno mi je to jako sumljivo, mislim tko poklanja dva parfema, najveće pakiranje, kao promotivno, a ako je poklon zašto moram platiti dostavu?!!! Jel netko zna šta o tome? Sad dok mislim, neću tm preuzeti i ništa platiti, ali baš me zanima da li netko ima sličan slučaj?

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

To su sigurno neki super parfemi.
    Ma kako su te samo uspjeli nagovoriti?? Čini se meni da si ti sa ovih 95 kuna poštarine debelo preplatila vrijednost samih "parfema".
    Inače ima i u Dioni za kupit razno raznih frenč oriđiđi parfumes za tridesetak kuna. Trebala si te uzet, jeftinije bi prošla.
    Ako se mene pita- čista prijevara.

I zašto je ovo na filozofskom?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

u životu mi nikad niko nije nešto poklonija a da nije nešto očekiva nazad... hebem ti čak i muž očekuje seks ako mi nešto pokloni....

tako da na sve takve pozive imam spremno:" ne bi fala lipa"... ko zna šta će mi sutra tražit zauzvrat...

a parfemi - imaju one parfumerije di cilu litru kupiš za 100 kn... ne da si preplatila, nego si se gadno zafrknila....

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nisam ništa kupila ni platila, a ni ne budem, samo me zanimalo da li je netko imao sličan slučaj, ali baš mi je drago da sam vas nasmijala, cure.
    I zašto je ovo na filozofskom?
    pa o ovom se može filozofirati.... gdje sam trebala staviti.....na produženo dojenje???!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

možda baš i na produženo dojenje, pa im sa paketom pošalješ i poruku: izvolte natrag svoj paket, nisam ja vesla sisala!

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

možda baš i na produženo dojenje, pa im sa paketom pošalješ i poruku: izvolte natrag svoj paket, nisam ja vesla sisala!

ma neću preuzeti paket ni ništa platiti, ali me baš zanima, luđački, jel netko zna o čemu se radi???!!!

mislim, francuska firma, pa Diamond, ipak Francuzi cijene svoj jezik.....

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

O svasta, a ja sam iz naslova shvatila da poklanjaju metar kvadratni parfema od 100 ml.

Ma to je neka mučka!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa lijepo zahvali i reci da ne trebaju dostavljati, već da ćeš ti proći po svoj poklon.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pametno!!!! baš me zanima šta bi na to rekli! ma inače te pozive završim prije nego mi stignu blo šta reći, ali danas nisam....

[/quote]O svasta, a ja sam iz naslova shvatila da poklanjaju metar kvadratni parfema od 100 ml.

sad sam tek vidjela šta sam napisala, naravno beba je kriva, tipkala sam s njom na jednoj ruci i nisam pročitala....

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sad i krivo citiram, a E spava, čisto moja greška....

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj davorkica prvotno napisa
    O svasta, a ja sam iz naslova shvatila da poklanjaju metar kvadratni parfema od 100 ml.

Tako sam i ja shvatila kad sam pročitala naslov.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: tvrtka Daimond - poklanjaju m2 parfema od 100 ml.....hmm

Citiraj nela08 prvotno napisa
    Nazove me čovjek, kao zastupnik novootvorene francuske tvrtke Daimond u RH i kaže da mi poklanjaju 2 parfema od 100 ml. Nema večera, prezentacija, ništa ne moram kupiti.....Naravno ne vjerujem i sumljam ali imala sam par slobodnih minutica pa slušam. Već ima sve moje podatke, ne znam kako neće reći, vjerovatno reko nekog kataloga pa sam pristala da mi ih pošalju uz uvjet da mogu otvoriti paket prije preuzimanja i pogledati šta je unutra. Jedina kvaka je da plaćam 95 kn dostave i dođe mi sutra u 10 ujutro. Stvarno mi je to jako sumljivo, mislim tko poklanja dva parfema, najveće pakiranje, kao promotivno, a ako je poklon zašto moram platiti dostavu?!!! Jel netko zna šta o tome? Sad dok mislim, neću tm preuzeti i ništa platiti, ali baš me zanima da li netko ima sličan slučaj?
    Ajde sad pročitaj što si napisala i eto ti odgovora- čista muljaža i izvlačenje novaca od ljudi!
    Sutra ne otvaraj nikome!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ta firma se sa mnom ne bi usrecila (rastu mi trokutasti zubi i rogovi od takvih i njima slicni ). Zaprijetila bi im s policijskom prijavom zbog zloupotrebljavanja osobnih podataka i uznemiravanja. Parfem svojeg izboru cu si kupiti kada i gdje ja to zelim 8) Ja osobno podivljam kada me netko na fiksnu liniju doma zove s nekom muljazom (aha i onda bi jos trebala biti i pristojna )

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

selim na servisni kutak.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mene su zvali prije par mjeseci...
    kao parfem vrijedan 500 čuna, reklama za firmu, na jesen počinju raditi na ribnjaku
    free, "samo" dostava
    kao slali su poštom, ali se razbijalo...

bla, bla, bla

ma hajde molim te, ja sam ih pitala par pitanja i rekla da mi se to uopće ne sviđa, da je tih 50 kuna koliko su mi htjeli naplatiti upravo iznos koji pokriva cijelu priču
    i zahvalila se
    8)

ta cura koja je zvala mora zaraditi plaću, ali se baš namjerila na mene

kad god netko veli da je nekaj besplatno - uglavnom pitam koji je razlog

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

joj cure!

to je jedna firma koja je toliko ljudi prevarila da je to strasno!!

prije se zvala drugacije -odnosno vec 100 puta je mjenjala ime!
    Ljudi koji su rradili za nju NIKADA nisu bili placeni.

pun je net clanaka o njima-sao se nemre sjetiti nikak naziva.

Bili su mi do nedavno u susjedstvu!svako malo policija-pa grupe ljudi na cesti cekaju vlasnika........

uglavnom-sramota

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nasla nazive pa si uguglajte (zanimljivo je)

Ingmar, Dal Korbar, Telekat.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

e tako sam si i mislila!!!! hvala na odgovorima!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja ne mogu vjerovati da netko može povjerovati u takve priče?!

mi vam strašno želimo nešto pokloniti jer vi ste nam bitni.

pa ako već znaju adresu i broj telefona, neka lijepo te svoje poklone koje od srca žele pokloniti, lijepo zapakiraju i pošalju poštom s porukom: draga gospođo, ovo je poklon za vas. za mjesec dana otvaramo novu poslovnicu u vašem gradu pa vas pozivamo da nas posjetite te vam nudimo popust od 20% na sve proizvode. ili tako nekako

onda bi to bio poklon koji bi se možda mogao i prihvatiti (nešto dobiješ, možda iskoristiš popust pa i oni nešto od tebe dobiju, možda ih pohvališ svim prijateljicama da su jako darežljivi pa prijateljice kupe...)

oavko je samo porez na budale

pa oni parfemi koji se kupuju na litre po trgovačkim centrima koštaju puno manje od 100kn

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala, anatom! Vidim da ima puno ljudi koji povjerujuu, nažalost.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=492312

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sad tek vidim da sam u jednom naslovu uspjela napraviti 2 greške,.... firma se navodno zove Diamond i ne radi se o metru kvadratnom parfema.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

već skoro šest godina kad me netko nazove i nudi večeru/anketu, što li već kažem kratko: imam malu bebu i molim vas nemojte me više zvati, ne mogu ništa i nemogu nikud. tako da već godinama nisam saslušala niti jednu ponudu, i ne žalim zbog tog.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

već skoro šest godina kad me netko nazove i nudi večeru/anketu, što li već kažem kratko: imam malu bebu i molim vas nemojte me više zvati, ne mogu ništa i nemogu nikud. tako da već godinama nisam saslušala niti jednu ponudu, i ne žalim zbog tog.
    Ja iso tako kažem i završavam razgovor prije nego kažu šta imaju i sad cijelo vrijeme razmišljam zašto sam zapravo saslušala tog čovjeka jučer....mislim da je zbog glasa, neki malo stariji čovjek i pričao je dosta suvislo, iako mu nisam vjerovala, saslušala sam.

Nadobudan

Početno To je bivši igmar!!!

To vam je bivši IGMAR igora Podolšaka! Ima več naša tema na Forumu.hr

Neznam dali smijem staviti link, ali eto da se spoje svi oštečeni ljudi.
    http://www.forum.hr/showthread.php?t=492312

Ukoliko imate novih saznanja javite nam. Bit ćemo vam zahvalni!!!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa Vidi poruku

eej,. pozz, znam da je ovo davno napisano, ali nadam se da ću dobiti odg! naime, danas se ovo isto desilo mojoj mami i neznajući da se radi o prevari nasjela je i dolazi joj sutra paket sa ta 2 parfema uz 95 kuna poštarine (?!). zanima me dali si ti primila poslije taj paket, šta je bilo u njemu? dali se paket dostavljaču može odbiti? :/
    hvala unaprijed, pozzz !!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •