Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: MaxoCum

Datum pristupanja
    May 2008

Početno MaxoCum

Dali je neko zna nesto o ovome maxocum? Evo stranice www.maxocum.com

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: MaxoCum

Edinas, ti si neumorna, gdje ih pronalaziš Svaka čast.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja kad god imam vremena trazi lijek za azoo, a o ovim tabletama je nasao moj muz. Moram da se borim da probamo svasta dok se nedesi.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Edinas, ja sam tražeći po internetu naišla na njih. Razmišljala sam da i njih svrstam u dnevni raspored vitamina koje MM koristi ali sam odustala. Uz Bioastin, Tribestan,cink i selen ovo nam nikako ne stane niti u želudac,niti na policu s vitaminima a o financijama da ne govorim.
    MM ide na kontrolni spermiogram početkom veljače ( dijagnoza oligospermia) pa ćemo vidjeti da li je bilo pomaka nakon 5 mjeseci konzumiranja navedenog.
    Što ste vi odlučili ? Hoćete li probati s njima?
    Želim vam sreću.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

MM trenutno koristi tribestan, bioastin i jos neke vitamine. Necemo jos probati sa maxocum cekamo da radi spermogram u 5 mjesecu. Tada ce biti godina dana kako koristi sve ove vitamine. Ako nista nebude bolje od svega ovoga onda ce mo pokusati sa maxocum. MM ima azoosperiju pa valjda se nade dovoljno spermica za ICSI. Zelim i ja tebi srecu

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

edinas, mnoge su cure čiji mm imaju dijagnozu azoospermie uspjele vitaminima poboljšati situaciju.
    Nastavite s Tribestanom,nama je bio preporučen od strane jednog prijatelja MM. Skupo je to sve zajedno, ali...
    Još jednom puno vam sreće želim!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma znam da je to sve skupo ali nema cijene kad je beba upitanju. Ja zelim sve da probma dok nedoem do te bebe.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

... pa ne znam ja baš... moj MM je koristio Bioastin nekoliko mjeseci i nije bilo nekog efekta, mislim da je to sve neka vrsta 'papilove' i da je dovoljno koristiti cink, selen, magnezij i vitamin C kojeg možeš naći i u dm-u...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Eko i mene...
    Po meni bi trebalo naše muževe šopati nekim koktelima koji su ciljano spravljeni za njih. Kombiniranje suplemenata je po meni ključni faktor. Jedini problem u HR je taj što ne postoji pretraga elemenata u tragovima i vitamina (onakva kakvu preporuča Marilyn Glenville u svojoj knjizi) pa ne možemo biti 100% sigurne šta im zaista treba. Važno je samo da se ne pretjera sa vitaminima B skupine jer može biti štetno. Ostale viškove će popiškati i to je to.
    Što se tiče ovog MaxoCum-a, ja sam malo skeptična, ima neke trave (biljke) u sastavu...hm....imam više povjerenja u farmakologiju tipa vitamini, minerali, aminokiseline etc....
    Ako netko proba, molim vas, podijelite feedback sa nama!

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mene je interesirala ta pretraga i našlasam da jedna poliklinika u Zagrebu (mislim da se zove Leptir) radi analizu vitamina, minerala i toksina u organizmu, jedino dosta košta 1600 kn pa ja odustala. Čitala sam tu knjigu od Marilyn Glenville i počela šopati mm-a s bioastinom i vitaminima, uvjerila ga da možda njegovi spermiji nisu zdravi, a na kraju se ispostavilo da ja nisam ok

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo i da se ovdje javim. mi smo naručili te tablete. spermiogram se popravio. ja ostala trudna
    ostalo nam je još nekoliko kutija, rok im istiće u 11. mj ove godine, ako je netko zainteresiran neka mi se javi na pp.
    Posljednje uređivanje od BHany : 18.03.2011. at 07:58 Razlog: kršenje podforumskih pravila

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i da se ovdje javim. mi smo naručili te tablete. spermiogram se popravio. ja ostala trudna
    ostalo nam je još nekoliko kutija, rok im istiće u 11. mj ove godine, ako je netko zainteresiran neka mi se javi na pp.
    azrijelka36, s obzirom da sam nova na forumu ne mogu slati PP poruke.
    Molim te da mi pošalješ ponudu na thea3thea@yahoo.com sa količinom koju imaš.
    Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •