Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: MaxoCum

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Eko i mene...
    Po meni bi trebalo naše muževe šopati nekim koktelima koji su ciljano spravljeni za njih. Kombiniranje suplemenata je po meni ključni faktor. Jedini problem u HR je taj što ne postoji pretraga elemenata u tragovima i vitamina (onakva kakvu preporuča Marilyn Glenville u svojoj knjizi) pa ne možemo biti 100% sigurne šta im zaista treba. Važno je samo da se ne pretjera sa vitaminima B skupine jer može biti štetno. Ostale viškove će popiškati i to je to.
    Što se tiče ovog MaxoCum-a, ja sam malo skeptična, ima neke trave (biljke) u sastavu...hm....imam više povjerenja u farmakologiju tipa vitamini, minerali, aminokiseline etc....
    Ako netko proba, molim vas, podijelite feedback sa nama!

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mene je interesirala ta pretraga i našlasam da jedna poliklinika u Zagrebu (mislim da se zove Leptir) radi analizu vitamina, minerala i toksina u organizmu, jedino dosta košta 1600 kn pa ja odustala. Čitala sam tu knjigu od Marilyn Glenville i počela šopati mm-a s bioastinom i vitaminima, uvjerila ga da možda njegovi spermiji nisu zdravi, a na kraju se ispostavilo da ja nisam ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •