Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Napuštamo vas

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Napuštamo vas

Nemojte me sad napadati.
    Od prije neki dan Rahela ponovno nosi jednokratne. Ja sam još uvijek pro platnenih, ali...
    Rahela je stalno mokra. Kad se probudi (pod danu) obavezno ju moramo svu presvlačiti jer je skroz mokra, a to se često događa i inače tokom dana iako je presvlačimo svakih 2-3 sata. Ne mogu joj namjestiti gaćice, jer je vrlo živa i sve joj se izvuče van, pa je odmah mokra. Kako je sve više hladnije, bojim se da se ne prehladi. Ne isplati mi se sad kupovati AIO, jer ima 1,5 godinu i početi ćemo s odvikavanjem. A to mi je još jedan problem s platnenima. Ona je počela govoriti da ide na tutu, ali najčešće se već popiški u pelenu. Ja ju svejedno stavljam na tutu da dobije osjećaj, ali ako joj je pelena malo popišana, moram joj staviti drugu. Ako izračunate da ona traži tutu svakih 20 minuta, moram joj stavljati frišku pelenu barem 20 puta na dan.
    Zato, puno pusa svima vama i zbogom.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma kaj bi se imao tko ljutit! Ti znas sto vama najbolje odgovara. Mozda i ona s vremenom smanji piskanje pa se cak i vratite.

Ako ti bas nisu skroz prisjele, stavi je ponekad u platnenu da joj se guza prolufta.

Al i ak ne, nije tragedija.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: Napuštamo vas

Citiraj Poslid prvotno napisa
    Nemojte me sad napadati.
    Ne mogu joj namjestiti gaćice, jer je vrlo živa i sve joj se izvuče van, pa je odmah mokra.
    Poslid, si probala s pull-up zaštitnima? Hildegard ima takve - znači nisu na čičak pa da se nešto izvuče, nego se oblače kao obične gaćice i ne može se ništa izvući.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Znam, i super su te gaćice, ali mi je bed sad kupovati nešto na novo kad mi neće dugo trebati. Anja je ostavila pelene s 1,5 g., Alex s 2. pa se nadam i Rahelu skinuti u tom periodu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A, dobro. Mislila sam - ne mogu biti skuplje od jednokratnih pelena pa ti ga na isto dođe.

Ma, nema veze! Napravite kako vam objema najbolje odgovara.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad cu se razotkriti - i mi smo korisnici platnenih pelena, otkako imamo pelenu samo nocu. 8)

no kako je moj jaks jako nepredvidljiv, dogodi se da je pelena nekoliko noci za redom suha, i taman kad pomislim da je vrijeme za skidanje i te pelene (jer dnevnu vec mjesecima nema), on se sljedece noci popiski tako da bude mokar i on, i ja, i krevet, ma koma.

koristimo kamarisove pelene bez uloska, i gacice br. 2 koje su mu temeljito prevelike, one manje su mu jako knap.

zato me zanimaju te push up ili kako vec. gdje toga ima?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajme, hahahahaha, push up!!!!

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo cure samo da se javim, htjela bi ja na dugačko i široko ali nemerem, na poslu sam.
    Hoću samo reči coccinella gdje si???
    Ona sve zna, sve bu dobro rekla.
    Jedino kaj ja imam a ona nema su zaštitne gaće od Indisposables Bummi Super Whisper Wrap Super Snap. Jaaako su dobre, nisu pull-on ali Jakobu se u njima ništ ne pošemeri. Onak kak stavim tak je
    Inače i nama je najveći problem bio taj što su se gaće izvjetopirile i sav je bio mokar oko pojasa.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Još ju stignemo odgovoriti, ona je prava platnenopelenašica (inače)! :D

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda vas ipak ne napustimo. Dobrotom samozatajne Rode, na moju će adresu uskoro stići gaćice. :D

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pull-up.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Welcome back!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

he, poslid, drago mi je zbog vas... ako pak opet odustanes, salji daljeee...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ivana7997, stani u red!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

coccinela, kuzim to za mokro ispod, ali to meni nije prolem, jer on stoji kad skidamo pelenu. ili ju cak sam skine

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma jooooj, ne pratis me. kaka i piski u zahod vec mjesecima, ali radi se o nocnoj peleni. popiski se jednom ili dvaput, i to ne svake noci.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možda bi trebali Svjetlanu uputiti na ovaj topik ili joj reći o problemima koje imamo. Mislim da njoj nije uopće problem napraviti pull-up gaćice (barem ne treba stavljati čičak) ili ovakve kakve predlaže coccinella (ne znam dal sam dobro napisla, al nema veze, znate na koga mislim) 8)
    Baš ću joj sad poslati SMS da pogleda.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I, Poslid? Stigle pull-up? Iskustva? Kaj veli Svjetlana?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni jučer stigle gaćice. Odmah isprobane i zaista ne puštaju.
    Svjetlana se nije javila. Ne znam da li je promijenila broj moba. Probat ću ju opet kontaktirati.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Poslid, od kojeg su proizvodjaca gacice koje si dobila?

ja sam upravo u potrazi za pull-up gacicama, razmisljala sam o babylove, ali sam se predomislila kad sam procitala coccinellino iskustvo...

ima li netko drugi za preporuciti kakve dobre pull-up gacice?

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Doooobreee, mada malo velike u struku pa treba paziti da se prilikom povlaćenja bodyća prema dolje i one ne povuku, ali između nogica su fino široke. Jaaako mekane i mislim da su jako udobne.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja ih takve gaćice. Za bebu.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su Indisposables pull-up bile odlicne.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

hvala cure : - )

sad cu vas jos zagnjaviti s pitanjem, odakle se mogu naruciti bummis odnosno indisposables gacice s dostavom u hrvatsku? vjerujem da ih ima na ebayu, ali ja radije ne bih odatle.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja narucujem neke indisposables pa se mozes ubacit ako hoces, sto je vise to su manji troskovi postarine :D

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ancice, saljem ti pp : - )

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svjetlana se javila. Veli da nije baš za obične pul-up gaćice jer znaju biti prevelike ili premale, ali da joj se sviđa ideja sa drukerima sa strane. Mislim da uskoro možemo očekivati novi proizvod Super Kamarisa :D .

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poslid, jel gace sljakaju ok?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gaće su super, to je baš ono što mi je trebalo. Stvarno se vidi razlika. Nije više mokra. A inako ju moram preslačiti stojećki, pa nemam problema sa tima da sve ispod bude mokro kad se presvlači.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svjetlana se javila i veli da će drugi tjedan napraviti proben gaćise sa drukerima sa strane. :D Kaj sam vam rekla?

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mrak 8)

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa valjda od ovog od kojeg i sad radi gaćice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ova me vijest vrlo raduje jer i mi imamo muke sad kad se gđica.koprca i neće da miruje.

imate li kakvu info trebamoli zvat i posebno se predbilježiti akoće biti samo za probu?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svjetlana se javila, probne gaćice su gotove. Poslat će mi jedne za probu, pa ću vam javiti.

Usput da vam velim da će početi proizvoditi platnene uloške (za menzis - da ne bude zabune). Ja sam se već pribilježila.

Osim toga, predložila sam joj prizvodnju platnenih pelenica za lutke (to sam vidjela na jednoj slovenskoj stranici). Ako netko ima curicu koja ima baby born, onda zna koliko koštaju pelenice za te bebe. Meni se ta idela čini edukativnom, korisnom i jeftinijom (a možda se i neka mama odluči onda za platnene za slijedeću bebu). Svjetlana misli da neće biti puno interesa za te pelenice, a ja mislim da bi moglo biti, jer bi se puno više mama odlučilo to kupiti svojim princezicama umjesto onih skupih "orginalnih" kojje možeš nakon najviše tjedan dana upotrebe baciti. Što vi mislite?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

otvorila sam novu temu, pa tamo nastavljamo.

Ovu smatrajte zaključanom.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne da vas nismo napustili, nego smo od nedavno prešli skroz na platnene (do sat sam joj stavljala jednokratne po noći) Odvažila sam se i probala s platnenima i po noći. Moram ju obavezno u 9 navečer staviti pišati, jer je inače potop, ali ovak izdrže.

Kaj se tiče odvikavanja, nismo još ni blizu :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •